نخستین نمایشگاه نوشت‌افزار در سمنان برپا می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۲۰۷۵

نخستین نمایشگاه نوشت‌افزار در سمنان برپا می‌شود

فرهنگسرای کومش سمنان از هجدهم شهریورماه میزبان نخستین نمایشگاه نوشت‌افزار با عنوان «ایران‌نوشت» خواهد بود؛ رویدادی که با هدف عرضه محصولات متناسب با هویت ایرانی و اسلامی برای خانواده‌ها و علاقه‌مندان طراحی شده است.
لوازم التحریر

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه تخصصی نوشت‌افزار «ایران‌نوشت» قرار است از تاریخ هجدهم شهریورماه با تمرکز بر ارزش‌های فرهنگی و اسلامی در استان سمنان برگزار شود. این رویداد که قرار است به مدت ۲۰ روز تداوم داشته باشد، بستری را برای نمایش و عرضه محصولات نوشت‌افزاری با محتوای اصیل فراهم می‌کند.

سیدرسول موسوی‌نژادیان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، در این زمینه اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این نمایشگاه، تسهیل دسترسی مخاطبان به نوشت‌افزار‌هایی است که با هویت و فرهنگ ایرانی همسو باشند. وی تاکید کرد که رویکرد ایرانی‌ـ اسلامی، ستون اصلی در انتخاب و عرضه تمامی محصولات در این نمایشگاه محسوب می‌شود.

وی گفت: محل برگزاری این رویداد فرهنگی، سالن «قومس» در فرهنگسرای کومش سمنان تعیین شده است و انتخاب این مکان با هدف فراهم کردن فضایی مناسب برای حضور خانواده‌ها و بازدیدکنندگان علاقه‌مند به محصولات فرهنگی صورت گرفته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، بازدیدکنندگان می‌توانند در بازه زمانی مشخصی از روز، به تهیه نوشت‌افزار مورد نیاز خود بپردازند.

وی گفت: ساعت بازدید از این نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۰ صبح آغاز شده و تا ساعت ۲۲ شب ادامه خواهد داشت.

موسوی‌نژادیان خاطرنشان کرد: برپایی چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند نقش مهمی در آشنایی بیشتر اقشار مختلف جامعه با محصولات نوشت‌افزاری دارای محتوای ارزشمند و متناسب با هویت ملی ایفا کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان تصریح کرد: در مجموع، این نمایشگاه فرصتی است تا علاوه بر تأمین نیاز‌های نوشتاری، توجه ویژه‌ای نیز به کیفیت محتوایی محصولات معطوف شود تا ارتباط میان ابزار‌های نوشتاری و فرهنگ اسلامی در میان دانش‌آموزان و خانواده‌ها تقویت شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار