طرح جامع مسکن واقع‌بینانه تهیه شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۳۴۱۹

طرح جامع مسکن واقع‌بینانه تهیه شود

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: طرح جامع مسکن کشور باید واقع‌بینانه تدوین شده و در عمل به شکل صحیح اجرایی شود.
بدری: طرح جامع مسکن واقع‌بینانه تهیه شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صدیف بدری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: ما در کمیسیون عمران مجلس، ضرورت تهیه و تدوین طرح جامع مسکن کشور را به دولت یادآور شدیم و در این زمینه همکاری‌های لازم را انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به ضرورت حمایت از مستأجران و اقشار متوسط و کم‌درآمد، افزود: ضرورت حمایت از مستأجران و اقشار متوسط و کم‌درآمد را در بهره‌مندی از مسکن حمایتی یادآور شد و گفت: تدوین طرح جامع مسکن کشور بر مبنای تأمین مسکن مناسب برای همه ایرانیان باشد.

بدری با اشاره به اقدامات وزارت راه و شهرسازی، تصریح کرد: وزیر راه و شهرسازی و معاونین این وزارتخانه، محوریت تهیه طرح جامع مسکن کشور را مورد توجه قرار دادند تا مطابق قانون جهش تولید مسکن، با همراهی دولت، زمینه تهیه طرح جامع مسکن کشور فراهم آید.

وی با تأکید بر رویکرد جامع و واقع‌بینانه در تدوین این طرح، خاطرنشان کرد: این طرح باید با رویکرد جامع و واقع‌بینانه و متناسب با نیاز‌های واقعی جامعه تدوین شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس اصل ۳۱ قانون اساسی را مبنی بر برخورداری هر فرد و خانواده ایرانی از مسکن مناسب یادآور شد و گفت: سیاست‌های طرح جامع مسکن باید به گونه‌ای تنظیم شود که تأمین مسکن مناسب برای شهروندان به‌ویژه اقشار متوسط و کم‌درآمد در اولویت برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌ها باشد.

بدری با تأکید بر ضرورت توجه جدی به وضعیت مستأجران در سیاست‌های ملی مسکن کشور، تصریح کرد: مستأجران فعلی نیز به عنوان یکی از گروه‌های اصلی هدف در برنامه‌ریزی مسکن کشور باید مورد حمایت و توجه قرار گیرند.

وی با اشاره به سیاست‌های حمایتی و تأمین مسکن، افزود: سیاست‌های حمایتی و تأمین مسکن صرفاً محدود به متقاضیان فاقد سابقه ثبت شده در طرح‌های مسکن نخواهد بود.

بدری با اشاره به پیشنهادات ارائه شده در کمیسیون برای شناسایی دقیق جامعه هدف، ادامه داد: برای شناسایی دقیق جامعه هدف و جلوگیری از خطا و موازی‌کاری در فرایند واگذاری مسکن، پیشنهاداتی را در کمیسیون ارائه کردیم.

وی با اشاره به ایجاد سامانه جامع و برگزاری فراخوان، خاطرنشان کرد: با ایجاد یک سامانه جامع و برگزاری فراخوان، اطلاعات مورد نیاز افراد فاقد مسکن و متقاضیان واجد شرایط جمع‌آوری و پس از تطبیق اطلاعات با سامانه‌های ثبت اسناد و شهرداری‌ها، افراد حائز شرایط احصا خواهند شد.

بدری با اشاره به اهمیت دسترسی به اطلاعات دقیق از وضعیت مالکیت و سکونت متقاضیان، تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات دقیق از وضعیت مالکیت و سکونت متقاضیان می‌تواند زمینه را برای هدفمند شدن سیاست‌های حمایتی مسکن، شناسایی واقعی جامعه هدف و تخصیص عادلانه‌تر منابع و امکانات فراهم آورد.

وی در ادامه به تحقق وعده تأمین ۳ هزار تن قیر رایگان برای شهرداری اردبیل اشاره کرد و گفت: قیر رایگان از محل اعتبارات شرکت بازآفرینی شهری ایران برای شهرداری اردبیل محقق شده است.

بدری ارزش این میزان قیر رایگان را ۱۸۰ میلیارد تومان اعلام کرد و بیان کرد: به دنبال پیگیری‌ها و موافقت انجام شده، تأمین قیر مورد نیاز پروژه‌های عمرانی شهرداری اردبیل اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اهمیت تأمین قیر در اجرای طرح‌های عمرانی و بهسازی معابر شهری، تصریح کرد: حوالی ۳ هزار تن قیر رایگان تأمین شده برای شهرداری اردبیل در روز‌های آینده تحویل داده می‌شود تا روند استفاده از این ظرفیت در پروژه‌های عمرانی و بهسازی معابر شهری تسریع شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار