سارقان گردنبند ۳ استان در تاکستان به ضرب گلوله پلیس زمین گیر شدند
سردار محمدقاسم طرهانی، فرمانده انتظامی استان قزوین، در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وقوع ۲ فقره سرقت به عنف و گردنبندقاپی در شهر تاکستان توسط راکب و سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت، موضوع با توجه به اهمیت و حساسیت آن بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان در جریان بررسیها و تحقیقات تخصصی دریافتند سارقان با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت، سوژههای خود را در مناطق خلوت شناسایی کرده و پس از نزدیک شدن به افراد، سرنشین موتورسیکلت از آن پیاده شده و با کشیدن گردنبند، اقدام به سرقت آن میکرده است.
فرمانده انتظامی استان قزوین ادامه داد: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات شبانهروزی موفق شدند مخفیگاه متهمان را در یکی از استانهای همجوار شناسایی کنند.
سردار طرهانی تصریح کرد: پس از هماهنگی با مقام قضایی، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی برای دستگیری متهمان به محل اعزام شدند که متهمان پس از مشاهده مأموران، قصد درگیری با پلیس و فرار از محل را داشتند.
وی با اشاره به استفاده مأموران از سلاح در جریان این عملیات گفت: در این درگیری، یکی از متهمان هدف گلوله مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت و زمینگیر شد و هر ۲ متهم دستگیر و برای انجام تحقیقات به پلیس آگاهی شهرستان تاکستان انتقال یافتند.
فرمانده انتظامی استان قزوین خاطرنشان کرد: متهمان در جریان تحقیقات تخصصی پلیس تاکنون به ارتکاب ۳۲ فقره سرقت با همین شیوه و شگرد در استانهای قزوین، زنجان و آذربایجان شرقی اعتراف کردهاند.
سردار طرهانی همچنین از دستگیری یک مالخر در ارتباط با این پرونده خبر داد و گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند و سپس برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس قرار گرفتند.