خانه کاراته استان کرمان یک سال قبل از تولدم کلنگ‌زنی شده، اما هنوز افتتاح نشده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۶۴۹۹
نایب‌قهرمان کاراته آسیا خطاب به استاندار کرمان:

خانه کاراته استان کرمان یک سال قبل از تولدم کلنگ‌زنی شده، اما هنوز افتتاح نشده است

محمد انکوتی نایب قهرمان کاراته آسیا با اشاره به اینکه کلنگ‌زنی خانه کاراته استان کرمان یک سال قبل از تولدم است و هنوز افتتاح نشده گفت: از استاندار کرمان می‌خواهم از این خانه بازدید و از ساخت آن حمایت کند.
انكوتي

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد انکوتی نوجوان کرمانی و نایب‌قهرمان کاراته آسیا، امروز در حاشیه برگزاری هفتمین دوره مسابقات کاراته قهرمانی کشور سبک فوناکوشی شوتوکان جام کویر و آیین تجلیل از مدال‌آوران مسابقات آسیایی کاراته در سالن ورزشی تربیت کرمان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه استان کرمان در ورزش کاراته بسیار مستعد است و امروز حتی در خیلی از روستا‌ها ورزش کاراته آموزش داده می‌شود که از این بابت جای خوشحالی است.

 

وی با بیان اینکه کاراته کرمان به اندازه تعداد ورزشکاری که در این رشته دارد متاسفانه از نبود زیرساخت‌های لازم رنج می‌برد گفت: در تعجبم که استان کرمان با وجود این همه قهرمان کاراته در مسابقات ملی و بین‌المللی در سال‌های گذشته و پیشکسوتان بزرگ چطور هنوز خانه کاراته ندارد.

 

نایب قهرمان کاراته آسیا در کشور اردن تصریح کرد: امروز سوال هر کاراته‌کای نوجوان و جوان نسل امروزی از گذشتگان این ورزش پرمخاطب استان کرمان این است که چرا هنوز استان کرمان خانه کاراته ندارد.

 

وی ضمن تشکر از زحمات همه افرادي که برای کاراته کرمان زحمت کشیدند به‌ویژه مربیان و پیشکسوتان و اساتید عزیزی که نام هر کدام از آنها را که ببریم برای کرمان و ایران در میادین مختلف ورزشی افتخارآفرین بوده‌اند، گفت: از استاندار کرمان می‌خواهم در اسرع وقت از خانه در حال احداث کاراته کرمان بازدید و از نزدیک در جریان روند پیشرفت فیزیکی و تجهیز آن قرار بگیرد.

 

انکوتی خطاب به استاندار کرمان عنوان کرد: آقای طالبی استاندار کرمان ورزش کاراته ورزش پایه استان است و ما نسل نوجوان و جوان کاراته کرمان خجالت می‌کشیم وقتی که در بین کاراته‌کا‌های دیگر استان‌ها قرار می‌گیریم بگوییم کرمان عزیزمان هنوز خانه کاراته ندارد.

 

 

 

وی افزود: آنطوری که از مربیان و بزرگتر‌ها شنیده‌ام خانه کاراته کرمان حدود سال ۸۸ در مجموعه ورزشی امام علی (ع) کلنگ‌زنی شده است و از آن زمان هر مدیر کل ورزشی که می‌آید و هر رئیس هیئتی که آمده وعده افتتاح آن را تا سال بعد داده است، اما فقط وعده بوده است.

 

قهرمان کاراته مسابقات آسیایی قزاقستان گفت: در هر صورت کلنگ‌زنی خانه کاراته در کرمان یکسال قبل از تولدم در کرمان انجام شده است و حالا که من در آستانه ۱۶ سالگی هستم هنوز خبری از بهره‌برداری از مهمترین نیاز ورزش کاراته استان کرمان یعنی خانه کاراته نیست.

 

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۱ سال در رشته ورزشی کاراته فعالیت می‌کنم و ما نسل جدید کاراته چیزی بیشتر از حقمان نمی‌خواهیم گفت: استاندار کرمان بداند که سرمایه‌گذاری برای افتتاح خانه کاراته سرمایه‌گذاری برای آینده ورزشی استان کرمان است و امیدوارم استاندار کرمان کاری کند که ما با افتخار بگوییم که کرمان خانه کاراته دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار