وزير ارشاد از ساماندهي و افزايش سالن‌هاي تئاتر خبر داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۸۳۹

وزير ارشاد از ساماندهي و افزايش سالن‌هاي تئاتر خبر داد

 وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به برنامه‌هاي اين وزارتخانه براي افزايش سالن هاي تئاتر گفت: در تهران بعضي از سالن ها را فعال كرده ايم به طور مثال سالن برج آزادي به سالن تئاتر تبديل شد، همچنين در تالار رودكي يك سالن جديد و در فرهنگسراي نياوران هم دو سالن جديد افزوده مي‌شود.
به گزراش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، حسيني درباره برنامه هاي دولت براي افزايش سالن هاي تئاتر اظهار داشت: كارهاي خوبي در اين حوزه انجام شده است. بويژه بنا داريم گروه هاي تئاتر شهرستاني را در كنار تهران تقويت كنيم.

وي افزود: ‌سالن هاي بيشتري به شهرستاني ها اختصاص پيدا كرده است، سالن هايي كه بعضي اوقات در طول سال مورد استفاده بوده، اكنون به طور منظم در اختيار گروه ها قرار مي گيرد و تا پايان سال ساماندهي اين سالن ها انجام مي شود.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه گفت: در تهران نيز بعضي از سالن ها را فعال كرده ايم به طور مثال سالن برج آزادي، به سالن تئاتر تبديل شد، همچنين در تالار رودكي يك سالن جديد و در فرهنگسراي نياوران هم دو سالن جديد افزوده مي شود.

وي ادامه داد: امسال برنامه هاي هنري به طور كلي بهتر از گذشته انجام مي شود كه از جمله اين برنامه ها مي توان به برگزاري جشنواره تئاتر كودك و نوجوان در همدان، برپايي جشنواره موسيقي مقاومت براي سومين بار در تهران و كرمانشاه از چهارم مهر ماه، اجراي برنامه اي با عنوان از عيد قربان تا غدير و جشنواره هنرهاي اسلامي اشاره كرد كه در مجموع فعاليت‌هاي گسترده اي اجرايي خواهد شد.
 
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح كرد: سفرهاي استاني فرصت خوبي است كه وضعيت هنر استان ها بررسي شود تا اگر كمبودي يا نيازي وجود دارد، مورد بررسي قرار گيرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار