مهاجرانی: بیش از ۸۰ درصد طلب گندم‌کاران پرداخت شده است / افزایش ۳۰۰ هزار تومانی کالابرگ، پول یک پفک هم نمی‌شود! + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۲۲۴۶
در نشست خبری؛

مهاجرانی: بیش از ۸۰ درصد طلب گندم‌کاران پرداخت شده است / افزایش ۳۰۰ هزار تومانی کالابرگ، پول یک پفک هم نمی‌شود! + فیلم

سخنگوی دولت اعلام کرد بیش از ۸۰ درصد مطالبات گندم‌کاران از محل خرید تضمینی گندم پرداخت شده است و بر اساس وعده سازمان برنامه و بودجه، باقی‌مانده مطالبات نیز تا پایان مهرماه تسویه خواهد شد.
1
 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری با اصحاب رسانه اعلام کرد بیش از ۸۰ درصد مطالبات گندم‌کاران از محل خرید تضمینی گندم پرداخت شده است و بر اساس وعده سازمان برنامه و بودجه، باقی‌مانده مطالبات نیز تا پایان مهرماه تسویه خواهد شد.

کد ویدیو

سخنگوی دولت گفت:۸۵ درصد از تولیدات مواد غذایی کشور متکی به ظرفیت‌های داخلی است و تعداد اقلام دارویی اساسی دچار کمبود نیز کاهش یافته است.

مهاجرانی با اشاره به وضعیت تولید و تأمین کالاهای اساسی گفت: بخش عمده‌ای از نیازهای غذایی کشور از محل تولیدات داخلی تأمین می‌شود و حدود ۸۵ درصد تولیدات مواد غذایی وابستگی داخلی دارد.

وی همچنین درباره وضعیت تأمین دارو اظهار کرد: کمبود داروهای اساسی از ۶۴ قلم به ۳۲ قلم کاهش یافته است.

سخنگوی دولت افزود: اقدامات انجام‌شده در حوزه تولید، تأمین و مدیریت زنجیره توزیع با هدف کاهش مشکلات مردم در زمینه کالاهای ضروری و دارو ادامه دارد.

کد ویدیو

مهاجرانی گفت: با اشاره به حضور و عملکرد دختران ورزشکار در بازی‌های ناگویا اظهار کرد: این رقابت‌ها نشان داد هرجا که ما به دختران فرصت بدهیم، حتماً نتایج بسیار ارزشمندی خواهیم گرفت.

وی تأکید کرد: فراهم کردن زمینه حضور و فعالیت بیشتر دختران در عرصه‌های مختلف می‌تواند به بروز ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آنان منجر شود.

کد ویدیو

مسئولان دولت با اشاره به اقدامات انجام‌شده در زمینه پیگیری پرونده جنایات آمریکا در ایران، از بررسی ابعاد مختلف این موضوع در چارچوب‌های حقوقی و بین‌المللی خبر دادند.

این اقدامات شامل جمع‌آوری مستندات، پیگیری موضوع از مسیر‌های قانونی و استفاده از ظرفیت نهاد‌های داخلی و بین‌المللی عنوان شده است.

دولت اعلام کرده است که روند پیگیری این پرونده با هدف طرح ابعاد مختلف خسارت‌ها و آثار ناشی از اقدامات آمریکا علیه ایران ادامه خواهد یافت.

کد ویدیو

مهاجرانی گفت: با اشاره به موضوع ممنوعیت پرواز‌های ایران اظهار کرد: در این زمینه شکایتی به نهاد‌های جهانی ارائه شده و دولت پیگیر مسائل حقوقی و قانونی آن است.

وی افزود: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز در این خصوص اطلاعیه‌ای صادر کرده که ابعاد موضوع را به‌طور کامل تشریح کرده است.

سخنگوی دولت با تأکید بر رویکرد دیپلماتیک ایران در حل مسائل گفت: تا جایی که امکان داشته باشد، تلاش می‌کنیم موضوعات را از مسیر دیپلماتیک پیگیری کنیم.

مهاجرانی همچنین خاطرنشان کرد: مسائل محلی و منطقه‌ای باید در خود منطقه حل‌وفصل شود و مذاکرات در این زمینه در حال انجام است. وی از مردم عراق که پیگیر لغو این محدودیت‌ها هستند، تشکر کرد.

کد ویدیو

فاطمه مهاجرانی گفت: درباره افزایش ۳۰۰ هزار تومانی کالابرگ اظهار کرد: کالابرگ برای کمک به حفظ معیشت مردم در نظر گرفته شده و هدف آن تأمین نیاز‌های ضروری خانوارهاست.

وی افزود: دولت نه گرانی‌ها را انکار می‌کند و نه فشار اقتصادی واردشده بر مردم را نادیده می‌گیرد؛ چراکه فشار اقتصادی و تورم مستقیماً بر سفره مردم اثر گذاشته است.

سخنگوی دولت با اشاره به وعده رئیس‌جمهور درباره افزایش رقم کالابرگ گفت: این افزایش در دستور کار قرار دارد، اما به دلیل شرایط جنگی و ضرورت جابه‌جایی در هزینه‌کرد‌های دولت، اجرای آن با تغییراتی همراه شده است.

مهاجرانی ادامه داد: در شرایطی که بخش‌هایی از زیرساخت‌های کشور، از جمله بیش از ۲۰۰۰ نقطه از شبکه برق، آسیب دیده و نیازمند بازسازی است، دولت باید بخشی از منابع خود را برای ترمیم این خسارت‌ها اختصاص دهد.

کد ویدیو

فاطمه مهاجرانی، گفت :با اشاره به وضعیت تأمین گاز در فصل سرد سال اظهار کرد: احتمال دارد در زمستان برخی استان‌های شمالی کشور با مشکلاتی در حوزه گاز مواجه شوند.

وی افزود: وزارت کشور به اندازه کافی هشدار‌های لازم را به استانداران داده و اقدامات و تمهیدات لازم برای مدیریت این شرایط پیش‌بینی شده است.

سخنگوی دولت تأکید کرد: دستگاه‌های مسئول در تلاش هستند با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام‌شده، مشکلات احتمالی در زمینه تأمین انرژی را مدیریت کنند.

کد ویدیو

فاطمه مهاجرانی، گفت:  با اشاره به موضوع طرح نفوذ بیگانگان اظهار کرد: هیچ ایرانی وطن‌دوستی با نفوذ موافق نیست و همه افراد دارای دغدغه نسبت به کشور با هرگونه نفوذ مخالفت می‌کنند.

وی افزود: دولت به‌صورت رسمی و مکتوب مخالفت خود را با برخی مفاد طرح نفوذ بیگانگان اعلام کرده است، نه با اصل این طرح.

سخنگوی دولت تأکید کرد: دولت با اینکه نباید نفوذی صورت بگیرد، کاملاً موافق است، اما درباره نحوه مدیریت و اجرای این موضوع، دیدگاه‌هایی دارد که به‌صورت رسمی ارائه شده است.

مهاجرانی گفت: موضوع جلوگیری از نفوذ، مورد تأکید همه وطن‌دوستان است و اختلاف نظر‌ها درباره شیوه و چگونگی مواجهه با آن مطرح می‌شود.

کد ویدیو

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، گفت: درباره احتمال ترمیم دستمزد کارگران در نیمه دوم سال اظهار کرد: هرگونه تصمیم‌گیری در حوزه حقوق و دستمزد باید در شورایی که متشکل از نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت است، یعنی شورای عالی کار، به تصویب برسد.

وی افزود: در این موضوع باید شرایط همه طرف‌ها، از جمله فشار‌های موجود بر بخش خصوصی، مورد توجه قرار گیرد تا تصمیمی اتخاذ شود که منافع کارگران و کارفرمایان را در نظر داشته باشد.

سخنگوی دولت با قدردانی از فعالان بخش خصوصی گفت: با وجود فشار‌های ناشی از افزایش قیمت‌ها، بسیاری از مجموعه‌های خصوصی همچنان تلاش می‌کنند اشتغال را حفظ کنند و با ارائه رفاهیاتی، فشار بر جامعه کارگری را کاهش دهند.

کد ویدیو

در حال تکمیل...

پربازدیدترین آخرین اخبار