گمرك نگذارد قرآن چيني به كشور وارد شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۲۴۶
معاون فرهنگي وزارت ارشاد:

گمرك نگذارد قرآن چيني به كشور وارد شود

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در واكنش به خبر منتشرشده در برخي رسانه‌ها مبني بر ورود قرآن چيني به ايران، گفت: اين وزارتخانه به همه‌ي گمرك‌هاي كشور ابلاغ كرده است تا تحت هر شرايطي نگذارند قرآن چيني به كشور وارد شود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، بهمن دري گفت: جامعه‌ي اسلامي براي هنرمند و آثار هنري ارزش و اهميت زيادي قائل است. اين وزارتخانه در راستاي تقويت صنعت چاپ كشور از ورود قرآن چاپ كشورهاي خارجي به داخل جلوگيري مي‌كند.
 
وي به رفع مشكل بيمه‌ي هنرمندان، نويسندگان و روزنامه‌نگاران اشاره و بيان كرد: در سايه‌ي تلاش دولت دهم و نظر مساعد رييس‌جمهور، آمار بيمه‌شدگان رشد قابل ملاحظه‌اي داشته است.
 
او با اشاره به رويكرد فرهنگي دولت احمدي‌نژاد، گفت: كارهاي مهم زيادي در حوزه‌ي فرهنگ و هنر در دولت‌هاي نهم و دهم صورت گرفته است.
 
دري با تأكيد بر ضرورت بازگشايي تنها سينماي در حال تعطيل پارس‌آباد، ادامه داد: مشكل سينماي اين شهرستان مرزي را پيگيري مي‌كنم، چراكه وجود سينما در اين منطقه ضروري به نظر مي‌رسد.
 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار