۲۸ میلیارد و ۴۸۴ میلیون ریال جریمه برای مدیر گرانفروش شن و ماسه در رشت
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از محکومیت یک واحد بهرهبرداری شن و ماسه در رشت به پرداخت ۲۸ میلیارد و ۴۸۴ میلیون ریال جزای نقدی به دلیل گرانفروشی خبر داد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مرتضی امینی مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان امروز (یکشنبه ۱۲ مهر) در این باره اظهار کرد: شعبه ششم رسیدگی به تخلفات صنفی تعزیرات حکومتی رشت به پرونده گرانفروشی شن و ماسه رسیدگی کرد.
وی افزود: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی پرونده و ارائه نشدن مدارک معتبر، تخلف انتسابی را محرز دانست و علاوه بر ممهور کردن شرکت به مهر تخلف، متهم را به پرداخت ۲۸ میلیارد و ۴۸۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل استان خاطرنشان کرد: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در بازرسی از محل بهره برداری شن و ماسه، گزارش تخلف را تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا