فرمانده سپاه خراسان شمالی: رزمایش جانفدا موشک مردم به سمت دشمن است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۵۸۸۹

فرمانده سپاه خراسان شمالی: رزمایش جانفدا موشک مردم به سمت دشمن است

فرمانده سپاه خراسان شمالی گفت: حضور مردم در مراسم جانفدا موشکی به سمت قلب دشمن است که اصابت آن، با به تصویر کشیدن آن محقق می‌شود.
حسین اکبری

به گزارش دانشجو، حسین اکبری، فرمانده سپاه خراسان شمالی در مراسم رزمایش بزرگ جانفدا اظهار کرد: مردم میزبان این مراسم هستند و نشان دادند حضورشان در میدان ادامه دارد.

وی افزود: ما پیش‌تر جانفدا بودن خود را اعلام کرده بودیم ولی اکنون این جانفدایی را به تصویر خواهیم کشید.

فرمانده سپاه خراسان شمالی گفت: حضور مردم در مراسم جانفدا موشکی به سمت قلب دشمن است که اصابت آن، با به تصویر کشیدن آن محقق می‌شود.

بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی نیز در این مراسم گفت: دشمن خیال کرد اگر دست به ترور چند لایه بزند و امام جامعه، فرماندهان و دانشمندان ما را ترور کند، می‌تواند طی دو هفته طومار جمهوری اسلامی ایران را در هم بپیچد.

وی افزود: رییس جمهور متوهم آمریکا خیال می‌کرد می‌تواند مدلی مانند ونزوئلا یا عراق و لیبی را در ایران اجرا کند.

استاندار خراسان شمالی گفت: پس از هشت ماه، دستگاه محاسباتی آمریکا، سرگردان مانده و نمی‌داند با پدیده انقلاب اسلامی ایران چه کند.

نوری با اشاره به فروش اوراق قرضه توسط دولت آمریکا، بیان کرد: آمریکا اکنون سرمایه‌های آینده خود را به فروش گذاشته تا کسری بودجه را جبران کند؛ این دولت با چهل تریلیون دلار بدهکارترین کشور دنیاست.

پربازدیدترین آخرین اخبار