رزمایش ۳۰ هزار نفری جانفدایان در بام ایران برگزار شد+ فیلم 
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۷۰۶۰

رزمایش ۳۰ هزار نفری جانفدایان در بام ایران برگزار شد+ فیلم 

مردم شهرکرد در رزمایش ۳۰ هزار نفری جانفدایان گفتند: ای دشمنان ایران، بدانید که ملت ما همچون کوه‌های زاگرس استوار است و رهبری چون خامنه‌ای دارد که دل‌ها را به هم پیوند زده است. از خواهر شهیدان فارسی‌مدان تا کودکی که تیر هوایی شلیک می‌کند، همه و همه رجز می‌خوانند که ما تا آخرین قطره خون، مدافع این انقلاب و این سرزمینیم.
جانفدایان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رزمایش ۳۰ هزار نفری جانفدایان در بام ایران عصر امروز همزمان با فرارسیدن سال روز ورود رهبر شهید به چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۷۱ با شعار لبیک یا خامنه‌ای با حضور اقشار مختلف در شهرستان‌های مختلف استان برگزار شد.

در این گزارش نگاهی به برگزاری رزمایش جانفدایان بام ایران در شهرکرد می‌اندازیم ، در این رزمایش همه اقشار مختلف در لباس و مسندهای مختلف از نظامیان، بسیجیان، کارمندان، معلمان و دانش‌آموزان گرفته تا کارگران و بانوان و نوجوانان همه و همه در این حماسه شرکت کردند و بار دیگر با آرمان‌ها و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیعت کردند.

کد ویدیو

برخی از این شرکت کنندگان در مقابل قاب دوربین این رسانه قرار گرفتند و در پاسخ به سوال اول جانفدار را معرفی کردند، در ادامه اعلام کردند تا کی پای ایران خواهند ماند و مثل همیشه برای دشمن رجز خوانی کردند؛

کد ویدیو

این مردم متحد رهبر شهید را تنها الگوی جانفدایان ایران معرفی کردند چراکه خالصانه با همه اعضای خانواده‌اش جان مبارک را فدای ملت غیور ایران کرد؛

کد ویدیو

خواهر شهیدان فارسی‌مدان که در جنگ دفاع مقدس و جنگ رمضان شهید شدند و ناصر فارسی‌مدان که به جرم فوتبال بازی نکردن جلوی خواهر شاه ملعون مفقودالاثر شد در گفت‌وگو با خبرنگار این رسانه رجزخوانی کرد و گفت همچون ۳ برادرم پیرو خط رهبری و جانفدای ایران هستم؛

کد ویدیو

کودکان نیز زینت بخش این رزمایش بودند که غرق در دنیای کودکی با اسلحه‌های اسباب‌بازی در میدان بودند با زبان کودکانه برای دشمن رجز می‌خواندند و کودکی با اسلحه‌ اسباب‌بازی خود تیر هوایی شلیک کرد و اینگونه پاسخی به دشمنان میهنش داد.

 

دیگری اما با صلابت در میدان بود، از تبار قوم غیور بختیاری با لباس محلی و اسلحه واقعی در میدان حماسه حاضر شده بود تا انتقام رهبر شهیدش را از دشمن بگیرد و اینگونه رجزخوانی کرد؛

کد ویدیو

ای دشمنان ایران، بدانید که ملت ما همچون کوه‌های زاگرس استوار است و رهبری چون خامنه‌ای دارد که دل‌ها را به هم پیوند زده است. از خواهر شهیدان فارسی‌مدان تا کودکی که تیر هوایی شلیک می‌کند، همه و همه رجز می‌خوانند که «ما تا آخرین قطره خون، مدافع این انقلاب و این سرزمینیم.» و این حماسه، تنها گوشه‌ای از دریای بی‌کران جانفدایان بام ایران است.

پربازدیدترین آخرین اخبار