کشف بیش از ۱۶ تن موادمخدر عبوری و توقیف بیش از ۸ همت از اموال قاچاقیان در کرمان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۷۲۲۸

کشف بیش از ۱۶ تن موادمخدر عبوری و توقیف بیش از ۸ همت از اموال قاچاقیان در کرمان

فرمانده انتظامی استان کرمان از ۱۶ مورد درگیری با اشرار، کشف بیش از ۱۶ تن موادمخدر عبوری و توقیف بیش از ۸ همت اموال قاچاقچیان در سال جاری خبر داد
پليس كرمان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، سردار جلیل موقوفه‌ئی فرمانده انتظامی استان کرمان همزمان با هفته انتظامی در اجتماع مردم کرمان، از همت و همراهی عموم شهروندان قدردانی و بر استمرار اینگونه حرکت‌های استکبارستیزی تاکید کرد.

 

وی با ذکر یاد شهدای مدرسه میناب و جمیع شهدای انتظامی و شهدای جنگ‌های تحمیلی اخیر بیان کرد: حضور شما مردم در ۲۲۰ شب از شب‌های حضور و اقتدار حضوری استراتژیک و مایه سربلندی نظام است.

 

رییس پلیس استان کرمان با اشاره به هفته انتظامی، از تقدیم شهدایی از دهه‌های ۷۰ و هشتاد در راستای مقابله با مخلان امنیت خبر داد و افزود: کرمان پهناور زادگاه دلیرمردانی همچون حاج قاسم سلیمانی و مردمانی در رکاب ایشان است که ۲۲۰ شب جانانه میدانداری کردند.

 

سردار موقوفه‌ئی در تشریح عملکرد پلیس در سال جاری به ۱۶ مورد درگیری با اشرار، کشف بیش از ۱۶ تن موادمخدر عبوری و توقیف بیش از ۸ همت از اموال قاچاقیان اشاره کرد و گفت: پلیس دلسوزانه تلاش می‌کند تا سوداگران مرگ فرزندان برومند دیار کریمان را به سمت اعتیاد سوق ندهند.

 

وی با اشاره به کسب رتبه دوم کشوری توسط پلیس راهور با کاهش ۲۰ درصدی تصادفات فوتی گفت: تکاوران کویر در حاشیه شهر‌ها و روستا‌ها حضور شبانه روزی دارند و در طول هر شبانه روز ۳۵۰ تا ۴۰۰ واحد گشت به مردم کرمان که شایسته بهترین تکریم‌ها هستید خدمت رسانی می‌کنند.

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به خدمات مضاعف پلیس در حوزه صدور گواهینامه، گذرنامه و رسیدگی به فوریت‌های ۱۱۰ تاکید کرد: آمریکای جنایتکار ده‌ها سال با ایران عزیزمان در جنگ است و هر زمان خود را قادر به حمله ببینند چند ثانیه هم تامل نمی‌کند، اما در تجاوز اخیر خود با ارتش و سپاه غیور و قهرمان و مردمی که میدان دار واقعی انقلاب و حفظ وطن هستند به معنی واقعی کلمه در باتلاق خود گیر افتاد.

 

سردار موقوفه‌ئی با تأکید بر استمرار مشارکت‌های مردمی و استکبار ستیزی بیان کرد: در این میان امنیت اقتصادی و اجتماعی داخل کشور به دست خود مردم قابل مدیریت است، چون در شرایط جنگی نابرابر قرار داریم، اما با تمام توان در حال مقابله و جانفشانی هستیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار