ایمن‌سازی جاده‌های ایلام / نصب ۹ کیلومتر نیوجرسی و ۱۰۰ چراغ چشمک‌زن در راه‌های استان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۸۲۹۶

ایمن‌سازی جاده‌های ایلام / نصب ۹ کیلومتر نیوجرسی و ۱۰۰ چراغ چشمک‌زن در راه‌های استان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات ایمنی در راه‌های استان طی نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: در این مدت ۹ کیلومتر نیوجرسی، ۲ کیلومتر روشنایی راه و تونل و ۱۰۰ دستگاه چراغ چشمک‌زن در محورهای استان نصب و اجرا شده است
ایلام

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر دشتی‌پور مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار کرد: به‌منظور افزایش ایمنی تردد و کاهش خطرات جاده‌ای، عملیات ایمن‌سازی محور‌های مواصلاتی استان متناسب با شرایط هر مسیر در حال اجراست.


وی افزود: در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۹ کیلومتر نیوجرسی در نقاط مورد نیاز راه‌های استان نصب شد تا با جداسازی مسیر‌های تردد، احتمال برخورد خودرو‌ها و بروز حوادث ناشی از انحراف به مسیر مقابل کاهش یابد.


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام ادامه داد: در همین مدت، ۲ کیلومتر روشنایی در راه‌ها و تونل‌ها اجرا شده و ۱۱ سرعتکاه و ۱۰۰ دستگاه چراغ چشمک‌زن نیز برای مدیریت سرعت خودرو‌ها و افزایش توجه رانندگان به نقاط حساس نصب شده است.


دشتی‌پور با اشاره به ضرورت اجرای اقدامات ایمنی متناسب با وضعیت محور‌های مواصلاتی استان تصریح کرد: شناسایی نقاط نیازمند جداسازی مسیر، کنترل سرعت و بهبود دید رانندگان، مبنای اجرای این طرح‌هاست و نوع مداخله در هر محور بر اساس شرایط و نیاز آن تعیین می‌شود.


وی تأکید کرد: برنامه ایمن‌سازی راه‌های استان به اقدامات انجام‌شده در نیمه نخست سال محدود نمی‌شود و عملیات اجرایی در محور‌های مختلف همچنان ادامه دارد.


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام خاطرنشان کرد: کاهش عوامل خطرآفرین، ارتقای ایمنی مسیر‌ها و فراهم‌کردن شرایط مناسب‌تر برای تردد کاربران جاده‌ای از اهداف اجرای این اقدامات است.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار