
کد خبر:۱۴۷۱۴۰
به همت مجمع جهانی صلح اسلامی
هم اندیشی انديشمندان و نخبگان داخلي برگزار شد
به همت مجمع جهانی صلح اسلامی هم اندیشی "صلح عادلانه؛ گفتمان مشترک جهانی"با شرکت اندشمندان و نخبگان داخلی و هم اندیشی "صلح عادلانه؛ گفتمان مشترک جهانی" با حضور نخبگان و اندیشمندان برجسته کشور در محل مجمع جهانی صلح اسلامی در تهران برگزار شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، به همت مجمع جهانی صلح اسلامی هم اندیشی "صلح عادلانه؛ گفتمان مشترک جهانی"با شرکت اندشمندان و نخبگان داخلی و هم اندیشی "صلح عادلانه؛ گفتمان مشترک جهانی" به مناسبت روز جهانی صلح امروز با حضور نخبگان و اندیشمندان برجسته کشور در محل مجمع جهانی صلح اسلامی در تهران برگزار شد.
داود عامری، دبیر این مجمع، ضمن گرامیداشت روز جهانی صلح گفت: دنیای امروز آکنده از مشکلات و چالش های فرهنگی و سیاسی فراوانی است که نابرابری های نهفته در بافت نظام بین المللی بر وخامت و بحرانی بودن آن افزوده است.
وی ادامه داد: واژه صلح در دنیای معاصر به واژه ای معمول در ادبیات عمومی تبدیل شده که همه روزه از مجاری گوناگون به مناسبت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد اما فرهنگ مفهومی صلح در تناسب با نیازهای جامعه بشری عقب ماندگی زیادی دارد.
عامری با اشاره به اینکه از صلح واقعی و پایدار تصویری واقعی و پایدار در جهان دیده نمی شود و جهان امروز بیش از هر زمان دیگری دستخوش نبود صلح و عدالت است، خاطر نشان کرد: پاسداشت روز جهانی صلح را در شرایطی یادآوری می کنیم که جهان مملو از بی عدالتی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است و در سطح منطقه ای نیز جنبش های بیداری اسلامی به منظور رهائی از استعمار و رژیم های وابسته، در تلاش برای استقلال، کسب هویت ملی و به عدالتی پایدار است.
دبیر مجمع جهانی صلح اسلامی تصریح کرد: امروزه افکار عمومی جهانی بیش از گذشته نسبت به برقراری صلح در جهان و علل عدم تحقق این آرمان، حساس بوده و پاسخ مکاتب و نهادهای مختلف را مورد قضاوت و ارزیابی قرار می دهند.
وی افزود: مجمع جهانی صلح اسلامی به عنوان عضوی از جامعه مدنی جهان، ضمن تاکید بر لزوم « استقرار صلح بر محوریت عدالت و گفتمان صلح عادلانه»، توجه همه نهادها و نخبگان را به این ضرورت امروزین جلب می کند.
دکتر عامری اظهار داشت: گفتمان صلح عادلانه، نیازمند تلاش نخبگان، سازمان های غیردولتی با الهام از ادیان و فرهنگ های پذیرفته شده و متعالی بشری و مشارکت مجامع بین المللی بر پایه احترام، همفکری، تعامل، گفتگو و همکاری عادلانه است.
وی یاد آور شد که توجه مجامع مختلف داخلی و بین المللی به ایده گفتمان صلح عادلانه که توسط مجمع جهانی صلح اسلامی ابتکار شده و موجب خرسندی و نشان از ظرفیت های بالا جامعه بشری برای همگرایی در این زمینه است.
وی افزود : برقراری صلح عادلانه در عرصه جهانی و منطقه ای، آرزوی قلبی همه انسانها، ملتها و فرهنگها و ادیان است و ادیان الهی با پایه ریزی نظامی از روابط انسانی بر پایه کرامت و کمال بشر، معتبرترین الگوی استقرار صلح عادلانه را ارائه نموده و پیامبران الهی در همین راستا تلاش های عینی را مدیریت نموده اند.
به واقع، میان ادیان الهی عناصر مشترک در رابطه با صلح عادلانه وجود دارد و از این رو، صلح عادلانه یک گفتمان مشترک جهانی در میان ادیان و فرهنگهای مختلف می باشد.
وی با اشاره به وضعیت موجود جامعه بین المللی و عدم پیشرفت چشمگیر در بهبود امنیت و آرامش ملتها و انسانها و متکثر شدن تهدیدهای فراروی آنها، تاکید کرد : برداشتن گام های جدی در این راستا مستلزم همدلی و همراهی نخبگان، سازمان های مردم نهاد و همه اقشار جامعه بشری می باشد.
دبیر مجمع جهانی صلح اسلامی در پایان، توجه شبکه سازمان های غیردولتی جهانی را به لزوم استقرار صلح بر محوریت عدالت دعوت کرد و همراهی همه نهادها و نخبگان در راستای تحقق این ضرورت مهم در روابط انسانی و بین المللی را خواستار شد و درخواست کرد تا دبیر کل سازمان ملل متحد با ابتکار خود روز صلح را به عنوان روز صلح عادلانه تغییر دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.