آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۲۳۵
در جلسه امروز مجلس؛

حذف تخلفات اخلاقي از نظارت بر نمايندگان راي نياورد

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی به پیشنهاد حذف «تخلفات اخلاقی» از شمول تخلفات قابل رسیدگی نمایندگان رأی منفی دادند.  
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی به پیشنهاد حذف «تخلفات اخلاقی» از شمول تخلفات قابل رسیدگی نمایندگان رأی منفی دادند.
 
شهریار طاهرپور نماینده مردم تویسرکان هنگام بررسی بند الف ماده 2 طرح نظارت بر رفتار نمایندگان پیشنهاد حذف عبارت «تخلف اخلاقی» را داد که در نهایت از 200 نماینده حاضر، 43 نفر رأی مثبت، 41 نفر رأی منفی و 29 نفر رأی ممتنع دادند.
 
تعدادی از نمایندگان به عنوان موافق و تعدادی به عنوان مخالف این پیشنهاد صحبت کردند و سپس قربانی سخنگوی کمیسیون ویژه در این باره گفت: رأی مثبت به این پیشنهاد موجب وهن مجلس و زدن تیترهای آنچنانی رسانه‌ها می شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار