کد خبر:۱۴۷۵۰۸
فرمانده سپاه استان اصفهان:
پیروزی انقلاب بر تهدیدات سخت و نرم، حاصل خون شهیدان است
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس گفت: پیروزی انقلاب اسلامی بر تهدیدات سخت، نیمه سخت و نرم حاصل خون شهیدان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، سردار سلیمانی صبح امروز همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در مراسم رژه نیروهای مسلح استان اصفهان بیان داشت: روز 31 شهریور یاد آور گشایش فصل جدیدی در تاریخ نورانی ملت ایران است که آغاز دفاع مقدس رقم خورد.
وی با اشاره به افتخارات دوران دفاع مقدس گفت: هشت سال دفاع مقدس برای ملت ایران و سایر ملل مسلمان گنجینه ای تمام نشدنی است که دستاوردهای آن دوران امروز نیز به خوبی لمس می شود.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان افزود: شکست پیاپی انواع تهدیدات سخت، نیمه سخت و نرم دشمن حاصل خون شهیدان است.
سلیمانی ضمن تجدید بیعت با آرمان های امام راحل (ره) و فرمایشات مقام معظم رهبری اظهار داشت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در راه تداوم آرمان های امام و رهبری از هیچ مجاهدتی دریغ نخواهند ورزید.
وی در ادامه خطاب به دشمنان تأکید کرد: ملت ایران و فرزندان آنها در نیروهای مسلح تحت ولایت فرمانده کل قوا در تمام صحنه ها اعم از خدمتگزاری، کمک به مسئولان و دفاع از کشور آماده اند که تا سر حد جان از خود بگذرند.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان در پایان ابراز امیدواری كرد که رزمندگان و نیروهای مسلح بتوانند همچون گذشته قلل رفیع را در ابعاد گوناگون فتح كرده و جایگاه ویژه ای را در جهان به خود اختصاص دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰