کد خبر:۱۴۸۶۶۹
در آخرین روز از هفته دفاع مقدس
همایش آینه داران صبوری در نیشابور برگزار شد
همزمان با آخرین روز از هفته دفاع مقدس، همایش آینه دارن صبوری دیروز در محل فرهنگسرای سیمرغ شهرستان نيشابور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار« خبرگزاری دانشجو» از مشهد، همزمان با آخرین روز از هفته دفاع مقدس، همایش آینه دارن صبوری دیروز با مشارکت حوزه های محلات بسیج خواهران شهرستان نیشابور در محل فرهنگسرای سیمرغ این شهرستان برگزار شد.
فرمانده بسیج نیشابور در اين همايش گفت: امروز همانند دوران دفاع مقدس بانوان باحجاب بسیجی در جنگ نرم پرشور حاضر شدند و با ابتکار وسلیقه با تفکرات مخرب دشمن مقابله می کنند.
عنایت ضمن انتقاد از فیلم سازان عرصه دفاع مقدس گفت: متاسفانه افرادی فیلمنامه های عرصه دفاع را می نویسند که خودشان حتی یک روز در جنگ حضور نداشتند.
وی ادامه داد: در طول هشت سال دفاع مقدس همه با عشق به میادین جبهه ها می رفتند حتی با وجود زخم دوباره به میدان می آمدند اینگونه نبود که امروزه در فیلم ها نشان می دهند هرکس از خانواده قهر کند وی ا دنبال مسائلی باشد در جبهه حضور یابد؛ اینگونه فیلم ها که با واقعیت بسیار متفاوت است موجب دلسردی رزمندگان می شود.
عنايت تاکید کرد: اگر هزاران کتاب در مورد مادر شهیدی که خود فرزندش را کفن و در قبر می گذارد نوشته شود باز هم نمی تواند گویای آن ایثار و فداکاری باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰