کد خبر:۱۴۹۰۴۵
یک استاد دانشگاه:
دشمن در جنگ نرم بدنبال از بین بردن احساس مسئولیت در جوانان است
یک استاد دانشگاه با اشاره به قدرت نرم جوانان در دوران دفاع مقدس گفت: دشمن در جنگ نرم بدنبال از بین بردن احساس مسئولیت در جوانان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، محسن نصری روز گذشته در همایش «آسمان مال آنهاست» که به مناسبت هفته دفاع مقدس و به همت کانون شهدای دانشگاه کاشان در این دانشگاه برگزار شد، بر ضرورت پرداختن به موضوع دفاع مقدس و یادآوری آن دوران تاكيد كرد و گفت: یکی از دلایل ضرورت پرداختن و بازخوانی دوران دفاع مقدس، نگاه تاریخی و عزت و افتخاری است که این دوران برای ملت ما به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه داشتن فرهنگ و اقدار در گرو بازگشت به دفاع مقدس است، افزود: اگر فرهنگ فداکاری، تعهد و احساس مسئولیت وجود داشته باشد در هر عرصه ای که وارد شویم، موفق هستیم.
نصری در ادامه با بیان اینکه ما در جنگ توانستیم قدرت نرم را بدست بگیریم، تصریح کرد: امروزه دشمنان در جنگ نرم می خواهند قدرت نرم دفاع مقدس را از ما بگیرند.
این استاد دانشگاه عبادت را یکی از عناصر قدرت نرم در دوران دفاع مقدس برشمرد و بیان داشت: خداوند در قرآن فرموده است، مرا یاری کنید تا شما را یاری کنم و این پیوند با خداوند به معنای غلبه بر قدرت های جهانی است.
وی همچنین همت و تلاش را دیگر عنصر قدرت نرم دانست و گفت: دشمن در جنگ نرم بدنبال از بین بردن احساس مسئولیت در جوانان است.
نصری ادامه داد: فرهنگ شهادت یکی دیگر از مولفه های قدرت نرم در ایران است که دشمنان امروز می خواهند ما را دنیا طلب کنند تا فرهنگ جهاد و ایثار را از ما بگیرند.
این استاد دانشگاه در ادامه وحدت و ولایت را از دیگر عناصر مهم در موضوع قدرت نرم عنوان كرد و اظهار داشت: شهدا به خاطر اینکه به امام توهین نشود، جان خود را فدا کردند و امروز دشمن می خواهد اختلاف مبانی بین ما ایجاد کند.
وي در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به رمز پیروزی رزمندگان در دوران دفاع مقدس اگر امروز بتوانیم شهدا را شناخته و سیره آنها را عملی کنیم، موفق خواهیم شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰