کد خبر:۱۴۹۲۷۵
مدیرکل اداره اوقاف استان قم:
وجود حضرت معصومه (س) و 440 امامزاده، قم را حرم اهل بیت(ع) کرده است
مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: قم به واسطه وجود کریمه اهل بیت (ع) و 440 امامزاده مدفون در آن، به درستی حرم اهل بیت (ع) نامیده شده است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاری دانشجو»، حجتالاسلام شعذب شیری با اشاره به اين مطلب كه قم به واسطه وجود کریمه اهل بیت (ع) و 440 امامزاده مدفون در آن، به درستی حرم اهل بیت (ع) نامیده شده است، تصريح كرد: باید حرم حضرت معصومه(س) و حرم امامزادگان به درستی به جامعه معرفی شوند و مردم علاوه بر زیارت و حضور در حرم مطهر کریمه اهل بیت(س)، از دیگر حرمها غافل نشوند تا این امامزادگان در غربت نمانند.
وی با تاکید بر اینکه همه قم حرم اهل بیت(ع) است، گفت: بر اساس آیات و روایات، ائمه اطهار(ع) توجه زیادی به قم دارند.
شیری افزود: علوم اهل بیت(ع) به برکت وجود کریمه اهل بیت(س) در سطح جهان گسترش پیدا کرده و توسعه یافته است که نمیتوان از این وجود مقدس و گرانبها و وابستگان به ایشان غفلت کرد.
مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان قم یادآور شد: باید به بزرگان، شخصیتها و امامزادگان حاضر و مدفون در شهر قم توجه کرد؛ چراکه همه این افراد در توسعه و بالندگی اسلام و تشیع نقش بسزایی داشتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰