کد خبر:۱۵۰۲۹۰
یک دانشجوی فعال اینترنتی:
استقبال دانشجويان از شبکه اجتماعی اندیشگر به دلیل محیط امن و سالم اسلامی است
یک دانشجوی فعال اینترنتی گفت: استقبال بینظیر دانشجویان و فعالان عرصه فضای مجازی از اندیشگر در کمتر از یک سال گذشته به علت محیط امن و سالم اسلامی اندیشگر برای کاربران است.
مرتضی امیری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو » در قزوین، گفت: امسال شبکه اجتماعی اندیشگر، اولین حضور خود را در نمایشگاه رسانه های دیجیتال تهران تجربه کرده و اين نمايشگاه به تشریح شبکه های اجتماعی و بخصوص اندیشگر، اهداف شبکه اجتماعی اندیشگر، عملکرد و برنامه های پیش بینی شده خواهد پرداخت.
وي راه اندازی اندیشگر را در راستای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: افزایش حضور و تاثیرگذاری دانشجویان ارزشی در محیط وب با پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی توسط شبکه ملی اندیشگر از اهدافی است که بیش از 1200 نفر از فعالان فضای مجازی در اندیشگر دنبال می کنند.
مدیر شبکه اندیشگر تصريح كرد: نزدیک به یک سال از راه اندازی شبکه اجتماعی ملی اندیشگر می گذرد و در حدود 40 درصد از اعضا به صورت فعال از سراسر کشور در این شبکه حضور دارند.
امیری با اشاره به بخش جنبی غرفه اندیشگر در نمایشگاه رسانه های دیجیتال تهران بيان داشت: نشست های صمیمی هم اندیشی اعضای سایت اندیشگر با هدف بهبود در روند فعالیت ها، تاثیرگذاری بیش از پیش در فضای سایبر و برگزاری دوره های آموزشی معرفتی و بصیرتی نیز در طول غرفه اندیشگر برگزار خواهد شد.
وي ادامه داد: استقبال بی نظیر دانشجویان و فعالان عرصه فضای مجازی از اندیشگر در کمتر از یک سال گذشته به علت محیط امن و سالم اسلامی اندیشگر برای کاربران است که در ترویج فرهنگ اسلامی و انسانی نیز گام های موثری در این شبکه برداشته شده، که این استقبال کم نظیر، وظیفه ما را سنگین تر كرده تا در آینده برای این شبکه، چشم انداز بلند مدتی در مسیر آرمان های انقلاب اسلامی ترسیم کنیم.
اين دانشجوی فعال اینترنتی در خصوص برنامه های آتی این شبکه نیز گفت: پنج درصد کاربران اندیشگر از خارج کشور به این شبکه متصل می شوند که این رقم به سرعت در حال افزایش است و اندیشگر را به سمت چند زبانه بودن خواهد برد؛ بیداری اسلامی و نقش فضای مجازی و تاثیرگذاری رسانه ها بر رویدادهای جهان نیز از عواملی است که ما را به سوی تولیدات چند زبانه سوق می دهد.
امیری با بیان پاره ای از امکانات شبکه اندیشگر برای کاربران اظهار داشت: تول بار اندیشگر، نرم افزاری با موضوعات خبرگزاری ها، اطلاع رسانی آن لاین اخبار، خدمات آنلاین شامل معرفی سایت های دانلود و آپلود، معرفی سایت های برتر، دریافت و دانلود مقالات ویژه، آپدیت آنتی ویروس ها، پخش زنده شبکه های صدا و سیما و بسیاری از خدمات مورد نیاز کاربران در آینده نزدیک به صورت کاملا رایگان در اندیشگر مورد بهره برداری قرار مي گيرد که نسخه موبایل این نرم افزار نیز به همراه نسخه کامپیوتری قابل ارائه خواهد بود و این نرم افزار بر روی سیستم عامل موبایل های نوکیا، بلک بری، ویندوز، آندروید و غيره قابل نصب و اجرا می باشد.
وي ادامه داد: شبکه اجتماعی اندیشگر در راستای افزایش سطح اطلاعات تخصصی فضای وب، اقدام به برگزاری کلاس ها، دوره های تخصصی و همایش ها برای تمامی رده های سنی با محوریت دانشجویان كرده است که این روند در آینده نیز با سرفصل های متفاوت در سه سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته ادامه خواهد داشت.
مدیر شبکه اندیشگر ضمن انتقاد از ناهماهنگی های موجود در سیستم تحویل غرفه در این نمایشگاه، تصريح كرد: در مسیر تحویل غرفه جهت شبکه اجتماعی ملی اندیشگر با مشکلات زیادی روبه رو شدیم که از جمله این مشکلات مي توان به عدم تطابق بین نامگذاری بخش های نمایشگاه ها با کاربری غرفه ها اشاره كرد.
امیری سطح کیفی نمایشگاه را مطلوب توصیف کرد و گفت: بیش از 70 درصد از بازدیدکنندگان، جوانان هستند که با توجه به جامعه آماری مخاطبان، وجود کارگاه های تخصصی با موضوع جوان و نوجوان در نمایشگاه موثر واقع شده است.
وي ضمن دعوت بازدیدکنندگان به حضور در غرفه اندیشگر خاطرنشان كرد: این نوید را به بازدیدکنندگان می دهیم که غرفه اندیشگر با حضور کارشناسان عرصه فضای مجازی، نشست های صمیمی و با سطح کیفی بالای معرفتی و رسانه ای را برگزار كرده، و همچنین تمامي وقایع، نشست ها و اخبار مرتبط با غرفه اندیشگر و نمایشگاه نیز در سایت اندیشگر به نمایش گذاشته خواهد شد.
بنا بر این گزارش، غرفه شبکه ملی اجتماعی اندیشگر واقع در شبستان 18، غرفه 274 پنجمین جشنواره و نمایشگاه رسانه های دیجیتال تهران واقع در مصلی بزرگ امام خمینی (ره)، میزبان بازدیدکنندگان این نمایشگاه خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سلام و ادب ، مسئول گروه جهادي تبليغي فدائيان عدالتم از دوستان دعوت مي کنم در اردوي جهادي ما شرکت نمايند براي آشنائي بيشتر به سايت ما مراجعه نمائيد www.f-e.ir
پاسخ