امنیت، مهم‌ترین عامل توسعه کشور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۰۵۲۰
استاندار گیلان:

امنیت، مهم‌ترین عامل توسعه کشور است

استاندار گیلان امنیت را مهم‌ترین عامل توسعه کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: با فراهم شدن امنیت پایدار امکان خدمتگزاری در جامعه فراهم مي‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، مهدی سعادتی صبح امروز در جمع نیروهای نظامی و انتظامی گیلان به مناسب هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: ایران اسلامی يكي از امن‌ترین کشورهاي دنیاست و این مهم مرهون خون شهدا، تدابیر مقام معظم رهبری و تلاش شبانه روزی نیروهای نظامی و انتظامی کشور است.
 
وی با اشاره به موج عظیم بیداری اسلامی در سراسر منطقه و جهان افزود: نقش ملت ایران در بیداری اسلامی بی‌بدیل است.
 
سعادتی بی‌عدالتی در جهان را عامل قیام ملت‌ها دانست و تصریح کرد: در حال حاضر شاهد امنیت کامل در ابعاد مختلف در جامعه اسلامی هستیم.
 
استاندار گيلان امنیت را مهم‌ترین عامل توسعه کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: با فراهم شدن امنیت پایدار امکان خدمتگزاری در جامعه فراهم مي شود.
 
وي با بیان اینکه نیروی انتظامی در نظم‌بخشی امور داخلی و ایجاد امنیت ملی نقش اساسی دارد، گفت: نقش نیروی انتظامی و پليس در ایجاد امنیت بسيار حساس و انکارناپذیر است.
 
سعادتي با اشاره به حضور شبانه روزی و مستمر نیروی انتظامی در جامعه، ابراز داشت: نیروی انتظامی با حضور چشمگیر در مرزها، شهرها و روستاها با ناهنجاری‌ها مقابله می‌کند.
 
استاندار گیلان پلیس را بزرگ‌ترین حامی مردم دانست و با اشاره به اینکه نیروی انتظامی استان امنیت مردم و مسافران را تامین کرده است، افزود: مردم قدردان تلاش‌های پلیس هستند و خدمتگزاران خود را فراموش نمی‌کنند. 
 
وي به ویژگی‌های پلیس از دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: یکی از عوامل موفقیت پلیس برگرفته از روح معنویت است و مردم باید بدانند پلیس در برابر زیاده‌خواهی و کسانی که بخواهند به نظام ضربه بزنند، ایستادگی می‌کند.
 
سعادتي عزت را از دیگر ویژگی‌های کارکنان نیروی انتظامی برشمرد و تصریح کرد: عمل صالح موجب عزت در نیروهای پلیس شده و این امر مسئولیت کارکنان نیروی انتظامی را سنگین می‌کند.
 
استاندار گیلان خدمت به مردم و احساس مهربانی نسبت به آنها را از دیگر ویژگی‌های نیروی انتظامی توصیف کرد و افزود: نیروی انتظامی باید بداند خدمتگزار مردم است و کسی نمی‌تواند با غرور با آنها رفتار کند.
 
وي با تاکید بر اینکه با مجرمان باید طبق موازین اسلامی رفتار شود، خاطرنشان کرد: دقت و مراقبت در انجام وظیفه و اجرای قوانین در نیروی انتظامی بسیار مهم است.
 
سعادتي برقراری نظم، اجرای قانون و برخورد صحیح با قانون‌شکنان را از جمله ویژگی‌های پلیس دانست و بیان داشت: امانتداری شاخصه نیروی انتظامی است و مردم پلیس را امین خود می‌دانند.
 
استاندار گیلان دفاع از ارزش‌های اسلامی را از مسائل مهم در نیروی انتظامی عنوان کرد و گفت: پلیس باید در مقابل عواملی قرار گیرد که می‌خواهند ارزش‌های اسلامی را زیر سوال ببرند.
 
وي با بیان اینکه برطرف کردن تمام مشکلات جامعه نباید بر دوش نیروی انتظامی گذاشته شود، عنوان کرد: اشتغال نقش اساسی در ایجاد امنیت در جامعه دارد و تمام دستگاه‌ها باید در این امر کمک کنند.
 
سعادتي نیروهای پلیس را مومن‌ترین و پاک‌ترین افراد جامعه معرفی کرد و متذکر شد: نیروی انتظامی بر مبنای اعتقادات، عشق به ولایت و با تدبیر و عقلانیت امور را دنبال می‌کند.
 
استاندار گیلان در پایان بر عدم تضعیف نیروی انتظامی تاکید کرد و ابراز داشت: نیروی انتظامی باید از تجهیزات به روز برخوردار باشد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار