کد خبر:۱۵۰۹۷۸
با حضور معاون توسعه سرمایه انسانی رئیس جمهور؛
چهاردهمین جشنواره شهید رجایی در هرمزگان برگزار میشود
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار هرمزگان از برگزاری چهاردهمین جشنواره شهید رجایی در 25 مهرماه با حضور معاون توسعه سرمایه انسانی رئیس جمهور خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، پرویز سالاری امروز در جلسه کارگروه تحول اداری با اعلام اینکه چهاردهمین جشنواره شهید رجایی استان هرمزگان 25 مهرماه با حضور لطف الله فروزنده، معاون توسعه سرمایه انسانی رئیس جمهور در هرمزگان برگزار می شود، گفت: در این جشنواره عملکرد سازمان ها و دستگاه های اجرایی برتر سال 89 در بخش های عمومی و اختصاصی اعلام می شود.
وی افزود: در این جشنواره 10 دستگاه اجرایی برتر استان تقدیر می شوند که شامل تقدير از سه دستگاه برتر در شاخص هاي عمومي و اختصاصي، سه دستگاه در شاخص هاي عمومي، سه دستگاه در شاخص هاي اختصاصي و يك دستگاه نمونه در جلب رضايت ارباب رجوع است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار هرمزگان هدف از برگزاري جشنواره را ارتقاي كارآمدي، پاسخگويي و شفافيت دستگاههاي اجرايي، تقويت وجدان كاري و روحيه كارآفريني، آگاهي مردم از وضعيت عملكرد دستگاهها، ارائه خدمات بهتر و سريعتر به ارباب رجوع برشمرد.
سالاري در پایان در خصوص انتخاب دستگاه های برتر در چهاردهمین جشنواره شهید رجایی، توسعه دولت الکترونیک، ساماندهی نیروی انسانی و تکریم ارباب رجوع را از محورهای اساسی در این انتخاب عنوان کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰