کد خبر:۱۵۲۷۷۵
مدرس دانشگاه کرمانشاه:
امروزه عرضه عرفان اسلامی یک ضرورت است
مدرس دانشگاه کرمانشاه گفت: امروز عرضه عرفان اسلامی با توجه به ظهور عرفانهای نوظهور یک ضرورت است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمانشاه، دكتر سجاد دادفر روز گذشته در نشست تخصصی «نقدی بر عرفان های نو ظهور در عصر جدید» که در حاشيه نمايشگاه سراسري كتاب كرمانشاه برگزار شد، گفت: در دو دهه اخير گرايش به معنويت در جهان با رشد چشمگيري همراه بوده است، اما انديشه ورزان مادي به جاي بازگشت به فطرت انساني و معنويت الهي در تلاش براي پاسخگويي به نيازهاي بشر با معنويت سكولار هستند.
وی افزود: با توجه به اينكه ترويج معنويت سكولار باعث ظهور پديده هاي نوظهور مي شود، متاسفانه بعضي از اين عرفان ها و فرقه هاي نوظهور در كشور ما نيز فعاليت مي كنند و همگي درصدد جذب جوانان ما هستند.
اين مدرس دانشگاه کرمانشاه تصريح كرد: امروز عرضه عرفان اسلامی با توجه به ظهور عرفان های نوظهور یک ضرورت است.
دادفر ادامه داد: در اين شرايط علاوه بر آگاه سازي و نقادي انديشه و عمل اين گروه ها و فرقه ها، يكي از ضروري ترين اقدامات عرضه حقيقت معنويت و عرفان اسلامي به نسل جوان است.
وي سرخوردگي از عقلانيت و علم مدرن، شكست نظام هاي معنويت ستيز، تبليغات گسترده اي گروه هاي معنويت گرا و مهمترين عامل پيروزي انقلاب اسلامي را از علل و عوامل گرايش به معنويت در عصر جديد دانست.
مدرس دانشگاه کرمانشاه خاطرنشان كرد: عرفان هاي نوظهور، معجوني از خرافه و ادعاهايي است كه مانع رشد خرد و انديشه ميشود و بنابراين بايد تلاش كرد تا از گسترش اين انديشههاي انحرافي در جامعه جلوگيري كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰