رسانه‌هاي ضدانقلاب: بادبادك بازي هم اعتراض است!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۳۱۷۴
تقلاي رسانه‌هاي ضد انقلاب قبل از تعطيلي كامل؛

رسانه‌هاي ضدانقلاب: بادبادك بازي هم اعتراض است!

سايت ضد انقلاب جرس كه با بحران ناكارآمدي مواجه شده است و براي باقي مانده تقلاي بيهوده مي‌كند، در خبري مضحك اعلام داشت كه جشنواره بادبادك بازي كه در پارك پرديسان برگزار مي‌شود، نوعي اعتراض اجتماعي است.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، اين روزها رسانه‌هاي ضد انقلاب با چالش عدم كارآمدي مواجه هستند و اين موضوع سبب شده است كه برخي از آنها مانند صداي آمريكا در آستانه تعطيلي قرار بگيرند.

در اين ميان برخي از سايت‌هاي خبري كه به حالت نيمه تعطيل درآمده اند براي خروج از بحران ناكارآمدي‌شان باز هم به شيوه‌هاي غير اخلاقي روي آورده‌ و دست به خبرسازي عليه كشورمان زدند.
 
در همين راستا، سايت فتنه گر جرس كه اين روزها زمزمه‌ تعطيلي آن نيز به  گوش مي‌رسد، در خبري مضحك مدعي شده است، كودكان و نوجواناني كه روزهاي جمعه به همراه خانواده هايشان براي تفرج به پارك پرديسان مي‌روند و به بادبادك بازي مي‌پردازند، به نوعي اعتراض اجتماعي اقدام مي كنند.

جرس در حالي تفريح بادبادك بازي در پارك پرديسان را اعتراض اجتماعي قلمداد مي كند كه سال هاست در اين مكان جشنواره بادبادك بازي برگزار مي‌شود و معاونت‌هاي فرهنگي شهرداري تهران متولي برگزاري اين جشنواره هستند. 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار