کد خبر:۱۵۴۲۸۶
حاج حسين يكتا:

رزمندگان جنگ نرم بسيار كمتر از تعداد مشايعت‌كنندگان اين جنگ هستند

مسئول قرارگاه خاتم الاوصياء(ص) گفت: خيلي‌ها ادعاي برداشتن علم جنگ نرم را دارند ولي مشايعت‌كنندگان اين نبرد فرهنگي بوده و در اصل رزمندگان جنگ نرم بسيار كمتر از تعداد مشايعت‌كنندگان اين جنگ هستند.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، حاج حسين يكتا عضر امروز در اولين يادواره شهداي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران با عنوان «خاك‌خون» كه از سوي بسيج دانشجويي اين دانشكده برگزار شد، اظهار داشت: آن موقع جبهه دانشگاه بود ولي الان دانشگاه جبهه شده است.
 
رزمنده و جانباز سال‌هاي دفاع مقدس با اشاره به اينكه هنوز هستند كساني كه جنگ نرم را باور نكرده‌اند، افزود: زمان جنگ هشت ساله نيز عده‌اي در تهران كه جنگ را از نزديك لمس نكرده بودند احساس مي‌كردند كه انگار هيچ اتفاقي در كشور رخ نداده است.
 
وي در ادامه گفت: اگر همه مردم جنگ را باور كرده بودند و به بهانه‌هاي واهي مانند پيشتيباني جنگ از جبهه‌ها باز نمي‌ماندند جنگ هيچ وقت هشت سال به طول نمي‌انجاميد.
 
حاج حسين يكتا تصريح كرد: زمان دفاع مقدس هم عده‌اي زيادي مشايعت كننده رزمندگان و تشييع‌كنندگان شهدا بودند و الان هم خيلي‌ها ادعاي برداشتن علم جنگ نرم را دارند ولي در واقع مشايعت كنندگان اين نبرد فرهنگي هستند.
 
اين كارشناس جنگ نرم با اشاره به اينكه جنگ نرم سخت‌تر از جنگ سخت است، اذعان داشت: جنگ نرم، جنگ تن به تن و جنگ قلب به قلب است و براي زمين‌گير كردن هر فرد يك آدم تربيت كرده‌اند.
 
وي همچنين خاطرنشان كرد: كساني كه خلق و خوي رزمنده‌هاي سال‌هاي دفاع مقدس را دارند و گريه‌هايشان نشان از انقطاع آنها از دنيا دارد، مي‌توانند در اين جنگ به نبردشان ادامه دهند.
 
حاج حسين يكتا افزود: در جنگ هشت ساله نيز كساني كه منقطع شدند متصل شده و شروع به حركت كردند و كساني بودند كه دير آمده بودند ولي زودتر رسيدند.
 
مسئول قرارگاه خاتم الاوصياء(ص) تاكيد كرد: رزمندگاني كه پروا كردند، پر باز كرده و به پروازشان رسيدند و از همان لحظه ورود اين رزمنده‌ها به جبهه‌ها مشخص بود كه اينها به شهادت خواهند رسيد.
 
وي در ادامه با بيان اينكه در زمان جنگ هشت ساله رفاقت‌ها صادقانه بود، گفت: در دانشگاه چه قدر از اين رفاقت‌هاي صادقانه را سراغ داريم و مي‌توانيد رفيقتان را از بلوتوث و سي‌دي گناه باز بداريد؟
 
حاج‌ حسين يكتا با طرح سوال ديگري از دانشجويان پرسيد: چرا زمان جنگ هشت ساله با اينكه امكانات حداقل بود خوش بوديم ولي الان كه با اين همه آسايش و امكانات ناخوش هستيم؟
 
اين كارشناس جنگ نرم در پايان گفت: اگر خدا به دلمان دست نكشد اين سيل بنيان‌كني كه آمده است همه را با خود خواهد برد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار