موسوی: شهرداری و استانداری بخشی از کانون های قدرت و ثروت اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۴۲۹۰
نظر نمایندگان مجلس در خصوص کانون های قدرت و ثروت در انتخابات پیش رو - 2

موسوی: شهرداری و استانداری بخشی از کانون های قدرت و ثروت اند

عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس با اشاره به اينكه نمايندگان وابسته به كانون‌هاي قدرت و ثروت بنده و برده اين كانون‌ها هستند، گفت: شهرداري‌ها و استانداري‌ها بخشي از كانون‌هاي قدرت و ثروت هستند كه نمايندگان بايد از وابستگي به آن بپرهيزند.
حجت الاسلام سيد يونس موسوي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به بيانات امام (ره) مبني بر راس امور بودن مجلس خاطرنشان كرد: با توجه به اظهارات بنيانگذار كبير انقلاب در مورد جايگاه و اهميت مجلس، نمايندگان و كانديداهايي كه قصد ورود به خانه ملت را دارند بايد مراقب باشند كه وعده و قول هايي كه خارج از حيطه وظايفشان است، ندهند.

وي با تأكيد بر اينكه سخنان كانديداهاي ورود به مجلس در خصوص ايجاد اشتغال و رفع محروميت بايد در حد توان و وظيفه آنها باشد، گفت: نمايندگان نبايد براي اخذ راي به ثروت ثروتمندان متكي شده و تلاش كنند تا از طريق كمك هاي مالي آنها به مجلس راه يابند؛ چرا كه چنين نماينده اي برده و بنده كانون قدرت و ثروت خواهد بود.

عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس اضافه كرد: كانون‌هاي قدرت و ثروتي كه براي ورود نماينده به مجلس كمك‌هاي مالي كرده اند، انتظار دارند كه نماينده پس ورود به مجلس، آنان را كمك كند، كه اين كمك رساني از جانب نماينده ممكن است از طريق وام دادن، سرمايه گذاري و از اين قبيل موارد باشد.

موسوي ادامه داد:‌ چنين نماينده اي آزادي عمل ندارد و تمام تلاشش برآورده كردن خواسته هاي كانون هاي قدرت و ثروت است.

وي شهرداري ها، استانداري‌ها، فرمانداري ها و روساي قبايل را نمونه اي از كانون هاي قدرت و ثروت دانست و گفت: نمايندگان نبايد به هيچ عنوان به اين كانون‌ها وابسته باشند، بلكه بايد فردي آزاد بوده و به طور مستقل از مردم راي بگيرند.

عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس با اشاره به اينكه به لطف خدا مجلس هشتم هيچ گونه وابستگي به كانون هاي قدرت و ثروت نداشته است، گفت: البته در هر شهرستان و استاني كانون هاي قدرت و ثروت كاملا مشخص است و مردم نيز به دقت امور را زير ذربين دارند و به خوبي آن را رصد مي‌كنند كه چه افرادي از طريق وابستگي به كانون هاي قدرت و ثروت قصد ورود به مجلس را دارند.

موسوي گفت:‌ كانون هاي نظارتي همچون شوراي نگهبان و وزارت اطلاعات بايد به دقت امور تبليغاتي نمايندگان و كانديداهايي كه قصد ورود به مجلس را دارند، رصد كنند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار