کد خبر:۱۵۴۷۱۲
فرياد «مرگ بر آمریکا» در دانشگاه صنعتی اصفهان طنین انداز شد
فرياد «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر استکبار» دانشجویان و اساتید دانشگاههای استان اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان طنین انداز شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، دانشجویان و اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان اصفهان روز گذشته و در آستانه روز ملی استکبار ستیزی با راهپیمایی در محوطه دانشگاه صنعتی اصفهان بار دیگر رویکرد ضد استکباری جریان دانشجویی در ایران را به نمایش گذاشتند.
براساس اين گزارش، دانشجویان شرکت کننده در نشست سیاسی «بیداری اسلامی و استکبار ستیزی» ضمن راهپیمایی از تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان تا مسجد این دانشگاه، شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر استکبار» و «خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست» سر دادند.
همچنین دانشجویان و اساتید شرکت کننده در این حرکت نمادین با رد نمودن و محکوم کردن مذاکره با آمریکا، این مسئله را زیر پا گذاشتن خون شهدای انقلاب اسلامی و شهدای دانشجو عنوان کردند.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی در پایان با قرائت بیانیه ای بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تحدید بیعت کردند.
لازم به ذكر است، نشست سياسي «بيداري اسلامي و استكبار ستيزي» روز گذشته به همت سازمان بسيج دانشجويي استان اصفهان و با حضور دانشجويان و اساتيد بسيجي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي استان اصفهان در تالار شيخ بهايي دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰