کد خبر:۱۵۵۴۶۷
وقتي طنز در 20:30 به ته ديگ بخورد به مراسم سينهزني گير ميدهند!
... احتمالا خبري با عجله تنظيم شده بود كه در نبود سوژههايي براي طنز مجريان 20:30 به فكر گير دادن به مراسم سينهزني سريال ستايش افتاده بودند!
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، بعد از پايان بخش اول سريال ستايش كه مخاطباني را در روزهاي پخش خود به پاي شبكههاي صداوسيما كشانده بود، بر و بچههاي 20:30 تصميم گرفتند تا در كمبود سوژهها به اين سريال هم گير بدهند.
ناشيگري يا عجله در چيدمان برنامه، نقد منتقد را در سكانسي به گردش درآورد كه تمام ارزش سريال در همان سكانس معنا پيدا ميكرد؛ مراسم، مراسم سينهزني در سوگ سالار شهيدان(ع) بود و محلهاي كه با محله همسايه اختلاف داشتند براي رفع كدورتها به مجلس عزاي اباعبدالله(ع) آمده بودند.
معمولا در فرهنگ كشورمان بزرگترين اختلافها نيز با پا در مياني دسته عزادار حل ميشود اما مثل اينكه 20:30 اين بار ناشيگري كرده و به احتمال زياد سهوا، فرهنگ ديرپاي پيروان خاندان عصمت و طهارت(ع) را در ژانر طنز به تصوير ميكشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰