کد خبر:۱۵۵۶۵۱
مديركل بنياد حفظ آثار دفاع مقدس گيلان:
دولت آمريكا در پشت پرده حادثه تروريستي سامرا نقش دارد
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس گيلان با اشاره به حادثه تروريستي در سامرا گفت: در پشت پرده حادثه تروريستي سامرا دولت آمريكا به يقين نقش دارد.
رسول جلائي در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به حادثه تروريستي در سامرا و شهادت سه تن از نيروهاي مذهبي تصريح كرد: پس از خروج نظاميان آمريكايي و شكست ارتش آمريكا در عراق دولت آمريكا با اتخاذ راهبردها در پي آن است که مانع رفت و آمد سریع و آسان ایرانیان به كشور عراق شوند.
وي با بيان اينكه در اين حادثه تروريستي كه منجر به شهادت سه تن از نيروهاي ارزشي شد، دستهاي آلوده آمريكا نيز در كار بوده است، ابراز داشت: با توجه به اظهارات دولت آمريكا مبني بر ترور فرماندهان سپاه اين حادثه نيز توسط آنان صورت گرفته و در پشت پرده اين حركات تروريستي دولت آمريكا به يقين نقش دارد.
جلائي در ادامه خاطرنشان كرد: دولت آمريكا پس از شكست در جنگ سخت و ناكامي در آن به روشهاي متنوع به فكر ضربه زدن به نظام مقدس جمهوري اسلامي هستند بنابراين تروز نيروهاي والا يكي از هدفهاي آنان براي نابودي انقلاب است.
وي تصريح كرد: اين حادثه تروريستي در ادامه همان سياستها و رويكردهاي غلط آمريكاست.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس استان گيلان با اشاره به تلاش آمريكاييها براي حضور در كشور عراق افزود: دولت آمريكا پس از آن كه با جواب منفي مردم و دولت عراق مواجه شد بنابراين از گروههاي ترور براي ضربه زدن به اين كشور استفاده ميكنند كه گروههاي تروريستي پرورش يافته سياستهاي آمريكا در اين كشور هستند.
لازم به ذكر است، این زائران از کاروانی با عنوان نیک گشت از استان گیلان به عتبات عالیات اعزام شده بودند که در ساعت ۱۸ روز سه شنبه در مسیر بازگشت از سامرا در منطقه طارمیه عراق بر اثر انفجار یک مین کنار جاده دچار حادثه شدند که سه زائر به نامهای زهرا دقیقی، سیدمحمدعلی فلاح حسینی و هدایت درویش وند به شهادت رسیدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰