ملت ايران اجازه نخواهند داد كه دیگران برای آینده این کشور تصمیم بگیرند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۳۵۷
آيت الله دري نجف آبادي:

ملت ايران اجازه نخواهند داد كه دیگران برای آینده این کشور تصمیم بگیرند

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: مردم ایران تحت هیچ شرایطی از حقوق هسته‌ای خود کوتاه نیامده و اجازه نخواهند داد كه دیگران برای آینده این کشور تصمیم بگیرند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، آیت الله دری نجف آبادی روز گذشته در جشنواره «شهروند برگزیده» در اراک اظهار داشت: جامعه ایران جامعه‌ای اسلامی است و شهروندان این جامعه نیز باید به اصول و ارزش‌های اسلامی پایبند باشد.

 

وی با بیان اینکه فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است، افزود: ایران بر اساس آیین مقدس اسلام هر گونه استفاده از سلاح‌های اتمی را حرام دانسته و به هیچ عنوان از این نوع سلاح‌ها استفاده نخواهد کرد.

 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: ایران تحت هیچ شرایطی از حقوق هسته‌ای خود کوتاه نیامده و اجازه نخواهد داد که دیگران برای آینده این کشور تصمیم بگیرند.

 

دری در ادامه افزود: شورای امنیت و آژانس بین‌المللی عدالت را در حق ایران رعایت نکرده و به دور از واقعیت‌ها دست به انتشار گزارش علیه ایران می‌زند که این برخلاف قوانین و مقررات است.

 

وی با اشاره به اینکه آژانس بین‌المللی موظف است در کارهای تحقیقاتی به غیر از اقدامات نظامی، همه کشورهای عضو را کمک کند، تصریح کرد: نگاه ضد و نقیض داشتن در این رابطه شایسته نیست که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

سردار کاظم مجتبایی، فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز در این جشنواره گفت: این جشنواره در راستای ارتقای روحیه مسئولیت پذیری در بین مردم و مسئولان و قدردانی و قدرشناسی از افراد مسئولیت پذیر برگزار شده است که انتظار می‌رود نتایج مثبت و ارزشمندی به همراه داشته باشد.

 

وی افزود: پلیس امروز مقابل مردم نیست، بلکه در کنار مردم و خدمتگزار مردم است که این نقطه قوتی برای نیروی انتظامی است.

 

حبیب دارابی، دبیر جشنواره «شهروند برگزیده» در استان مرکزی نیز گفت: این جشنواره با محوریت فرماندهی انتظامی استان و با کمک دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها در راستای مشارکت هر چه بیشتر آحاد مردم در تولید امنیت در اراک برگزار شده است.

 

وی افزود: امنیت یک فرایند و محصول اجتماعی و فرا بخشی است و هیچ سازمان و نهادی به تنهایی نمی‌تواند در تولید امنیت نقش داشته باشد، لذا بدون حضور و مشارکت آحاد مردم و سازمان‌ها ایجاد امنیتی که شایسته ملت باشد، امکان پذیر نیست.

 

دارابی نقش موثر هنرمندان، بسیجیان و معلمان و آمران به معروف و ناهیان از منکر و آحاد مردم را در تولید امنیت و کاهش جرایم مهم دانست.

 

دبیر جشنواره «شهروند برگزیده» در استان مرکزی در ادامه افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی افراد مسئولیت پذیر که مشارکت بیشتری در تولید امنیت و همکاری در کاهش تلفات ناشی از تصادفات و همکاری در کنترل امنیت داشته‌اند و تقدیر از آن‌هاست.

 

خاطرنشان می‌شود، بیش از 100 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارائه، و از این تعداد، 10 اثر و مستندات به عنوان «شهروند برگزیده» انتخاب شد که نفر اول به جشنواره سراسری «شهروند برگزیده» راه خواهد یافت.

 

لازم به ذکر است، در این جشنواره 10نفر از شهروندانی که از حساسیت بیشتری نسبت به مسائل اجتماعی برخوردار بودند و اقدامات مفیدی در جهت کاهش آسیب‌ها داشته‌اند، از بین سه گروه دستگاه‌ها و سازمان‌ها و کارکنان ناجا و آحاد مردم تقدیر، و به جشنواره ملی معرفی شدند.

 
پربازدیدترین آخرین اخبار