همایش منطقه‌ای «عمران شهری و توسعه پایدار» در دانشگاه آزاد تبریز برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۸۴۶۷

همایش منطقه‌ای «عمران شهری و توسعه پایدار» در دانشگاه آزاد تبریز برگزار شد

همایش منطقه‌ای «عمران شهری و توسعه پایدار» روز گذشته به همت گروه عمران دانشکده معماری و هنر و با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تبریز در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از تبریز، حسن زاده، مدیر پژوهش مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی تبریز روز گذشته در همایش منطقه‌ای «عمران شهری و توسعه پایدار» كه به همت گروه عمران دانشکده معماری و هنر و با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تبریز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: توسعه پایدار به استفاده مطلوب از منابع و فرصت‌های پیش رو در بخش‌های سیاسی و اجتماعی گفته مي شود و مشارکت اجتماعی یکی از اصول مهم در توسعه پایدار است.
 
وی ادامه داد: بهره برداری از زمین شهری، سرمایه شهری، روند تخریب باغات و اراضی کشاورزی و کیفیت و قدمت ابنیه ها برخی از شاخص‌های موجود در توسعه پایدار شهری است.
 
دکتر داریوش ستار زاده، رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه آزاد تبریز نيز در این همایش گفت: با ورود اتومبیل به شهرها، محله‌ها از بین رفته و شهرسازی تبدیل به خیابان کشی شده است.
 
وي تصریح کرد: معماری علم و دانشی است که با هنر همراه است كه برای برنامه ریزی شهری باید از این دو مقوله بهره ببریم.
 
رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه آزاد تبریز افزود: برای برنامه ریزی دقیق شهری باید کاربرد دقیق اراضی را تعیین و به نماهای شهری توجه كرد.
 
ستار زاده گفت: ما باید اجزا و بخش‌ها را طوری تنظیم کنیم که بتوانیم به مدیریت شهری پایدار برسیم.
 
وی افزود: توسعه کیفیت محیط و گسترش سلامت انسان‌ها دو بحث مهم در توسعه پایدار شهری است که باید آن را مدنظر داشت.
 
رئیس دانشکده معماری و هنر این دانشگاه در پایان تاکید کرد: در ارتباط با توسعه نباید صرفا به آیین نامه‌ها اکتفا كرد، بلکه در طول فرایند، باید ارزیابی و تجدید نظر را مد نظر داشت.
 
فرهاد علیزاده افشار، دبیر علمی این همایش نیز در اين مراسم گفت: 110 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که از بين آن ها 49 مقاله برگزیده و به صورت چکیده مقالات منتشر شده است.
 
وي تصريح كرد: در برگزاری این همایش شهرداری منطقه 9 تبریز، دانشگاه آزاد آذرشهر، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی، اداره کل مسکن و شهرسازی و شرکت فرابنیان استان همکاری داشتند.
پربازدیدترین آخرین اخبار