تجاوز به 3.1 زن در هر دقيقه، تجاوز به 8.2 ميليون مرد در طول زندگي آنها و تجاوز به 422 هزار زنداني در سال، تنها مواردی از نتایج بستر فرهنگیای است که ایالات متحده برای شهروندانش ایجاد کرده است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از سایت اوباما، در حالی که دولت آمریکا همواره دولتهای مخالف خود را به ترویج خشونت علیه زنان در کشورهایشان متهم میکند، اما گزارشهای موسسات مردمنهاد آمریکایی نشان میدهد که این اتفاق، در حجم بسیار بیشتری در ایالات متحده رخ میدهد و سیاستهای فرهنگی دولت به این موضوع دامن میزند.
یکی از بدترین موارد خشونت علیه زنان، موضوع تجاوز جنسی و فساد اخلاقي حاكم بر اين روابط در ايالات متحده آمريكاست که آمار بالای آن، برخي موسسات خصوصي و مردمنهاد آمريكايي را به تحقيق و پژوهش در اين حوزه واداشته است.
گزارش فوق، بر اساس گزارشهاي آماري تعدادي از معتبرترين موسسات مزبور تهيه شده و بديهي است تفاوتهايي در آمارهاي موسسات مختلف به چشم ميخورد كه ناشي از تفاوت جامعه آماري و شيوه تحقيق است، اما متوسط آمارها سرانجام از فاجعهاي حكايت دارند كه در ابعاد گستردهای در جامعه آمريكا در حال رخ دادن است و متاسفانه به جزئي از فرهنگ آمريكايي تبديل شده است.
موسسه RAINN: متجاوزان جنسی حتی یک روز هم به زندان نمیافتند
RAINN، مخفف «شبكه ملي بررسی تجاوز، آزار و زناي با محارم» است. اين موسسه در گزارش آماري قابل توجه خود فاش ساخت که 44 درصد از قربانیانی (عمدتاً زنان) كه در آمريكا مورد تجاوز قرار ميگيرند، كمتر از 18 سال سن داشته و 80 درصد از آنها سنشان كمتر از 30 سال است.
در اين گزارش همچنين تصريح شده كه سالانه 213 هزار نفر در آمريكا قرباني تجاوز جنسي ميشوند. در سال 2007 اين آمار به 248هزار و 300 تن رسيد. اين آمار ظاهراً اعم از مردان و زنان قرباني تجاوز جنسي است، اما بديهي است كه تعداد زنان به مراتب بيشتر از مردان است.
بنابر همين گزارش، قريب به 60 درصد از تجاوزات جنسي هرگز به پليس گزارش نميشوند و از هر 16 متجاوز، 15 نفر حتي يك روز زندان هم بهخاطر اين جرم تحمل نميكنند.
در واقع دولت آمریکا با ایجاد حاشیه امن برای متجاوزان، خیال آنها را از تحت تعقیب قرار گرفتن و مجازات شدن در صورت ارتکاب این جرایم راحت کرده است.
RAINN در يكي ديگر از صفحات خود تصريح كرده كه طي 13 سال گذشته، چهار ميليون و 200 هزار نفر در آمريكا قرباني تجاوز جنسي شدهاند.
نيشنمستر: کشورهای غربی حائز بالاترین رتبهها در تجاوز!
پايگاه اطلاعرساني نيشنمستر در يكي از صفحات خود، نمودارهايی را در خصوص تعداد قربانیان تجاوز به عنف در كشورهاي جهان تنظيم كرده که ايالات متحده آمريكا در اين ردهبندي در جايگاه سیزدهمین واقع شده است.
جالب اینکه تمام کشورهای غربی مدعی رعایت حقوق بشر از جمله انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا و سوئد، در 10 رتبه اول قرار دارند و تنها ایتالیا با رتبه یازدهم، نتوانسته در میان 10 کشور برتر قرار بگیرد!
در این نمودار که 20 کشور اول در این زمینه نشان داده شده، هیچ کشور اسلامی به چشم نمیخورد.
يكي ديگر از گزارشهاي نيشنمستر نیز به آمار طلاق بازميگردد كه بنابر نمودارها، آمريكا با 95.4 طلاق در هر هزار نفر، رتبه اول را از آن خود كرده و نزديكترين كشور اسلامي به آمريكا، قطر است كه آمار طلاق در آن يكپنجم آمريكاست.
8.2 ميليون جنس مذکر آمريكايي، قرباني تجاوز
به گزارش «مركز ملي قربانيان جنايت» در آمريكا، سه درصد از مردان آمريكايي در طول عمر دستكم يك بار مورد تجاوز واقع ميشوند كه بنابر جمعيت كنوني آمريكا، بالغ بر 8.2 ميليون نفر دچار این موضوع شدهاند. 71 درصد از قربانيان در حالي مورد تجاوز قرار ميگيرند كه سن آنها به 18 سال نرسيده است.
بنابر گزارش فوق، مردان در كل حدود 10 درصد از قربانيان تجاوز را در آمريكا تشكيل ميدهند و در واقع بقیه این آمار، مربوط به زنان است، اما ميزان گزارش تجاوز به پليس در بين مردان به مراتب كمتر از زنان است.
همچنين لازم به ذكر است كه 22 درصد از مردان زنداني در آمريكا طعمه تجاوزكاران ميشوند كه اين رقم بالغ بر 422 هزار نفر در سال است.
مركز سانتا باربارا: در هر 10 دقيقه 13 زن آمريكايي مورد تجاوز قرار ميگيرند
مركز «مقابله با بحران تجاوز سانتا باربارا» در گزارش خود مينويسد: در هر دقيقه 3.1 زن آمريكايي مورد تجاوز واقع ميشود. تمام اين تجاوزات، تجاوز به عنف است و با اين حساب در هر ساعت 78 زن، در هر روز 1871 زن و در هر سال 638 هزار زن مورد تجاوز قرار ميگيرند.
در 80 درصد از موارد، تجاوز توسط شخصي آشنا و در 60 درصد موارد در منزل خود او، دوست، آشنا، فاميل يا همسايه صورت ميپذيرد و این بلایی است که دولت آمریکا با ترویج روابط آزاد جنسی بر سر مردم خود آورده است.
بنا بر اين گزارش، 83 درصد از زنان و 32 درصد از مرداني كه دچار ناتوانيهاي مختلف در امور جنسی ميشوند، پيشتر مورد آزار جنسي واقع شدهاند.
54 درصد از قربانيان زن زير 18 سال سن داشته و 83 درصد آنها زير 25 سال بودهاند.
کودک آزاری و خشونت علیه كودكان
«سازمان مبارزه با خشونت» نیز در گزارش خود تصریح کرد: در هر 9 ثانيه يك زن آمريكايي كتك ميخورد و در هر 10 ثانيه نيز يك مورد كودكآزاري در آمريكا گزارش ميشود که با هیچ جای جهان، قابل مقایسه نیست.
بنا بر گزارش اين موسسه، همچنين پنج كودك از هر شش كودكي كه در آمريكا جان خود را از دست ميدهد با كودكآزاري يا بيتوجهي مواجه بوده است؛ همچنين در اين كشور، يك كودك از هر چهار كودك با يك فرد الكلي زندگي ميكند. اين تعداد معادل 28 ميليون كودك است.
بردگي جنسي در آمريكا
بردگي جنسي از پديدههاي شدیداً ناهنجاری است كه از گذشته وجود داشته و امروزه نيز شكل مدرن به خود گرفته است؛ در اين پديده، زن يا مرد به بردگي گرفته شده، توسط افراد متعدد و بخصوص ارباب خود مورد آزار جنسي قرار ميگيرد كه عموماً در این وقایع، صدمات زیادی را متحمل میشوند.
كتك زدن، آويزان كردن از اعضاي بدن، شلاق زدن، تجاوز دستجمعي و غيره از مواردي است كه اربابان که عموماً افراد دارای بیماریهای روانی- جنسی هستند بر سر قربانیان خود میآورند؛ چرا که روابط جنسی آزاد به قدری در برابر آنها قرار گرفته که روابط عادی جنسی، این افراد را ارضا نمیکند و برای دستیابی به هدف خود، از راههای سادیسمگونه وارد میشوند.
دولت آمریکا حتی در برابر سايتهاي پورنوي فراواني که دست به تبليغ اين پديده نفرتانگيز ميزنند، کاملاً با تساهل و در راستای احترام به آزادی بیان برخورد میکند! چرا که میداند مخاطب این تصاویر و فیلمها، افکار عمومی کشورهای جهان سومی و کشورهای مبتنی بر اصول دینی نیز هستند و از این طریق، آنها هم میتوانند در این معضل فرهنگی شریک شوند.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني «ليمون دراپ»، سالانه حدود 20 هزار نفر براي بردگي به آمريكا قاچاق ميشوند؛ اين افراد كه با وعده كار يا تحصيل به آمريكا آورده ميشوند، هر يك به قيمتي بين 10 هزار تا 300 هزار دلار به فروش ميرسند. اين جدا از كساني است كه با مليت آمريكايي به بردگي گرفته ميشوند و آمار درستي از آنها در دست نيست.
اين پديده كثيف به حدي در كشورهاي غربي و توابع فرهنگي آنها رايج شده است كه با جستجوي عبارت مربوط به این پدیده شوم در موتور جستجوي گوگل، قريب به 45 ميليون صفحه اينترنتي يافت ميشود!
مقصر کیست؟!
آنچه ذكر شد تنها بخشی از فاجعهای است که دولت آمریکا با سیاستهای فرهنگی خود در ایجاد و تقویت روابط آزاد جنسی، بر سر مردم خود آورده است و میکوشد با ترویج این فرهنگ به دیگر کشورها، آنها را نیز دچار تضادهای فرهنگی ناشی از این موضوع کند.
شاید به همین خاطر باشد که اقدام اولیا ماجده ،دختر مصری که تصاویر برهنه خود را در وبلاگش قرار داده بود، به طرزی باورنکردنی از سوی رسانههای غربی و بخصوص رسانههای آمریکایی منتشر شد و از وی به عنوان نماد آزادی و حرکت ضداسلامی جوانان عرب یاد کردند تا بتوانند کشورهای جهان سومی و کشورهای اسلامی را نیز در این غم بزرگ خود شریک کنند که این اقدام با هوشیاری جوانان مصری، ناکام ماند و طی روزهای بعد، با بیرون راندن وی از صحنه اعتراضات تاکید کردند که جنس حرکت وی با اهداف حرکات انقلابیون متضاد است.