کد خبر:۱۵۸۹۷۱
دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر گيلان:
تنها راه سالمسازي جامعه اجتماعي، احياي فريضه امر به معروف و نهي از منكر است
دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان گيلان تنها راه سالمسازي جامعه اجتماعي را احياي فريضه امر به معروف و نهي از منكر دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، حجت السلام غلامرضا شفيعي زاده صبح امروز در همايشي كه به مناسبت هفته امر به معروف و نهي از منكر در سالن ولايت سازمان تبليغات اسلامي استان برگزار شد، مهم ترين پيام عاشورا را احياي امر به معروف و نهي از منكر عنوان كرد و گفت: ارزش هاي ديني، الهي و اسلامي كه شيعه اكنون در اختيار دارد، بي شك مديدون اباعبدالله الحسين(ع) است؛ چراكه او بود كه با قيام خود توانست از اين ارزش ها پاسداري كند.
وي با بيان اينكه در آيات و روايات بسيار به فريضه امر به معروف و نهي از منكر اشاره شده است، افزود: در اين راستا 10 آيه قرآن در خصوص احياي فريضه امر به معروف و نهي از منكر است كه نشانگر اهميت اين فريضه در برابر ساير فرايض از جمله نماز، روزه، حج و غيره مي باشد.
دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان گيلان تنها راه سالم سازي جامعه اجتماعي را احياي فريضه امر به معروف و نهي از منكر خواند و تصريح كرد: زماني اين طرح تحقق مي يابد كه هر فردي پس از ديدن منكري در جامعه با آن مبارزه و با ديدن هر معروفي به ترويج آن بپردازد.
شفيعي زاده بيان داشت: راضي شدن به انجام منكرات همانند انجام عمل منكر است.
امام جمعه موقت رشت با اشاره به ترفندهاي دشمن براي ضربه زدن به ارزش ها و آرمان هاي انقلاب ادامه داد: براي مقابله با اين توطئه ها بهترين ساز و كار ايجاد زمينه هاي لازم جهت بوجود آمدن حيات طيبه مادي و معنوي براي جوانان و نسل هاي آتي است.
وي قانون اساسي را ميثاق ملي كشور بيان كرد و گفت: اصل هشتم قانون اساسي در باب امر به معروف و نهي از منكر است.
شفيعي زاده گناه، فساد، منكرات و غيره را از جمله ناهنجاري هاي معنوي جامعه برشمرد و افزود: اگر منكرات پيشگيري نشود آثار سويي بر جامعه خواهد گذاشت.
دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان گيلان حفظ فرهنگ ديني، ملي و مذهبي را بهترين عامل در راستاي گسترش امر به معروف و نهي از منكر در جامعه بيان كرد.
وي با اشاره به شرايط جغرافياي استان گيلان و گردشگر پذير بودن اين استان گفت: با وجود اين شرايط استان از ناهنجاري هاي بسياري رنج مي برد كه اين ناهنجاري ها تنها از طريق احياي فريضه امر به معروف و نهي از منكر قابل حل است.
شفيعي زاده تعامل و حفظ انسجام و نيز سازماندهي تشكل ها و كانون ها را يكي از عوامل رسيدن در احياي اين فريضه حياتي دانست.
در اين همايش جمعي از مسئولان هيئت ها، كانون هاي مساجد و غيره حضور داشتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰