ایران اسلامی همواره شخصیت‌های بزرگ را در دامن خود پرورش داده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۳۱۹
سازمان تبلیغات اسلامی استان زنجان در بيانيه‌اي:

ایران اسلامی همواره شخصیت‌های بزرگ را در دامن خود پرورش داده است

... ایران اسلامی همواره شخصیت‌های بزرگ و ارزشمند را در دامن خود پرورش داده و این شخصیت‌ها همواره در مسیر اقتدار و عزت ایران و ایرانی کوشیده‌اند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، در بیانیه اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان به مناسبت سالروز شهادت شهید دکتر شهریاری که نسخه‌ای از آن در اختیار دفتر خبرگزاری دانشجو در زنجان قرار گرفته آمده است: شهید دکتر مجید شهریاری یکی از این شهیدان عالیقدر است که در مسیر اقتدار و عزت ایران و ایرانی به شهادت رسید.
 
در این بیانیه آمده است: واژه شهادت مصدر است از ریشه شهید، به معنای حاضر بودن و گواه بودن و در مقابل  عالم غیب قرار دارد؛ بنابراین، این گونه ایثارگریها از چنان قداست و عظمتی برخوردار است که سایر شکل های ایثار در مقابل آنها ناچیز و کوچک به حساب می‌آیند و قرآن کریم در این رابطه می‌فرماید: 
 
"ویوثرونَ علی أنفَسهم و لَو کانِ بِهم خَصاّصه" شهادت بالاترین و آخرین مرحله از خود گذشتگی(ایثار) است.
 
جان را درکف خود قرار دادن و در راه هدفی متعالی فدا نمودن است. صفات متجلی در شهدا نترسیدن از مرگ، شفقت، آزادمنشی، ایمان و پرهیز از شهوت طلبی ثبات قدم و صداقت در عمل است.

در بیانیه تبلیغات اسلامی استان زنجان آمده است: قرآن کریم حضرت ابرهیم (ع) را به عنوان بنیانگذار ایثار می‌ستاید که از خدایان و بت‌های مشرکان بیزاری جسته و ترسی به خود راه نداده و جان برکف، بت‌ها را درهم شکست و فریاد برآورد: «أف لّکم و لما تَعبدونَ من دونِ أللهِ» اف بر شما و چیزهای که جز خدا می  پرستید (انبیاء، آیه 66).

در ادامه این بیانیه آمده است: در اسلام، کشته شدن آگاهانه و انتخاب گرایانه در راه آرمانی مقدس و پاک که به تعبیر قرآن فی سبیل الله نامیده می‌شود، شهادت نام دارد و کسی که به چنین مقامی دست یابد شهید است.

در بیانیه تبلیغات اسلامی استان زنجان آمده است: در حقیقت ایثار واقعی ارتباط تنگاتنگی با مفهوم شهادت دارد و باید گفت این دو مفهوم از یکدیگر تفکیک ناپذیرند. آنجا که انسان مکتبی و دین مدار، خون پاکش را در راه پاسداری از اسلام و ارزش‌های متعالی آن تقدیم می‌کند، به بالاترین درجه ایثاررسیده و محبوب‌ترین مقام را نزد خدایش دارد؛ چنانکه رسول خدا (ص) درباره  ارزش خون پاک شهیدان راه خدا می‌فرماید (ما من قطره أحب الی الله عزوجل من قطره دم فی سبیل الله) هیچ قطرهای در پیشگاه خداوند، محبوبتراز قطره خونی که در راه خدا ریخته می شود نیست (وسائل‌الشعیه، ص8).

در این بیانیه آمده است: بارزترین نمونه تاریخی ایثار و شهادت، حرکت و قیام امام حسین (ع) و خاندان پاکش علیه نظام فاسد اموی بوده است که با رشادت تمام در جنگی نابرابر و غیر منصفانه از دین خدا دفاع کردند، و با ریختن خون سرخشان، زمینه را برای تحقق عدالت و آینده سبز ظهور مهدی موعود(عج) مهیا کردند.

در بند پایانی بیانیه تبلیغات اسلامی استان زنجان آمده است: شهادت نه تنها برای کسانی که توفیق آن را می یابند" رستگاری بزرگ" محسوب می شود بلکه دربعد اجتماعی آن باعث حفظ و بقای موجودیت نظام اسلامی و ارزش های دینی می شود. با گسترش فرهنگ ایثار و شهادت و روحیه شهادت طلبی در جامعه و ترویج آن در بین عامه مردم بخصوص نسل جوان می توان به نتایج بزرگی در تثبیت و تقویت پایه های دینی و مبانی اعتقادی و اسلامی رسید.

در پایان این بیانیه اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان ضمن تسلیت به مناسبت سالروز شهادت دکتر شهریاری از همه هیئات مذهبی، مداحان وهیئت امنای مساجد و روحانیون و مبلغین استان خواسته است با گرامیداشت این روز یاد و خاطره این شهید بزرگوار را گرامی دارند.

گفتنی است غرب و رژیم صهیونیستی که همواره سعی داشت در راستای اقتدار ملت ایران مانع ایجاد کند و در این مسیر از هر توطئه و خیانتی فروگذار نبوده است، سرانجام در هشتم آذر ماه وجود عالیقدر شهید شهریاری را نتوانست تحمل کند و سرانجام این دانشمند فرزانه و استاد فیزیک هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی ایران در تهران در هشتم آذر ۱۳۸۹ توسط رژیم صهیونیستی و با همکاری اطلاعاتی منافقین در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار