همایش شیرخوارگان حسینی در شهرهای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۷۰۶

همایش شیرخوارگان حسینی در شهرهای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

شیرخوارگان کهگیلویه و بویراحمدی به یاد کوچک‌ترین پیام‌رسان حماسه عاشورا همراه با مادران خود نوای عشق سر‌دادند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، همایش شیرخوارگان حسینی صبح و عصر روز گذشته همزمان با نخستین جمعه محرم الحرام و روز ملی بزرگداشت خردسال ترین پیام رسان حماسه عاشورا، حضرت علی اصغر (ع)، در جای جای استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
 
در این همایش مادران با روی دست گرفتن طفلان شیرخوار خود در حالی که آنان را ملبس به لباس سبز رنگ طفلان صحنه كربلا كرده بودند و با پیشانی بندهای منقش به یاد و نام حضرت علی اصغر (ع)، به عزاداری برای مظلوم ترین سرباز کوچک کربلا، طفل شش ماهه امام حسین(ع) پرداختند و در این غم جانگداز اشك ماتم ریختند.
 
مداحان و مرثیه سرایان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نیز با بیان ابعاد مختلف حماسه عاشورا و حادثه کربلا از شهادت طفل شیرخوار كربلا حضرت علی اصغر (ع) به عنوان سند مظلومیت این حادثه در تاریخ یاد كردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار