بسیجی ضلع سوم معادله را در حوزه مسائل سیاسی، علمی و اجتماعی حل کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۹۷۲
جانشین بسیج اساتید استان فارس:

بسیجی ضلع سوم معادله را در حوزه مسائل سیاسی، علمی و اجتماعی حل کند

جانشین بسیج اساتید استان فارس گفت: بسیجی کسی است که اگر دو ضلع معادله‌ای را به او دادند ضلع سوم معادله را در حوزه مسائل سیاسی، علمی و اجتماعی خودش حل کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، ناصر جوکار امروز در نشست بسیجیان دانشگاه پیام نور شیراز، گفت: امام حسین(ع) برای احیاي امر به معروف قیام کرد و امروز بايد برای حفظ اين عقیده تلاش كنيم؛ چراكه این رسالتی است که امروزه بر عهده قشر متفکر جامعه یعنی قشر دانشجو، استاد و کارمند بسیجی مي باشد.
 
وي افزود: بسیجی کسی است که اگر دو ضلع معادله ای را به او دادند ضلع سوم معادله را در حوزه مسائل سیاسی، علمی و اجتماعی خود حل کند.
 
جانشین بسیج اساتید استان فارس تصریح کرد: یکی از خصیصه های بسیجی این است که بدون ریا و تملق هرجا که مشکلی را در فضای جامعه دید فریاد زند و هرجا که حقوقی از مردم کم گذاشته شد، اولین کسی باشد که فریاد مي زند.
 
جوکار خاطر نشان كرد: اگر بسیج در فضای دانشگاه ها حرف حساب تولید نکند حرف ناحساب مانند علف هرز اطراف ذهن، زبان و عضلات دانشگاه را خواهد گرفت.
پربازدیدترین آخرین اخبار