شکار هواپیمای جاسوسی، آبروی آمریکا را به باد داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۴۳۸
امام جمعه اردبیل:

شکار هواپیمای جاسوسی، آبروی آمریکا را به باد داد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: شکار هواپیمای جاسوسی آمریکا توسط دلاورمردان ایران اسلامی آبروی آمریکا را به باد داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، حجت‌الاسلام سیدحسن عاملی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهر اردبیل، اظهار داشت: شکار هواپیمای جاسوسی آمریکا نشانگر قدرت توحیدی ملت ایران است و این موفقیت‌ بی نظیر به جهانیان ثابت کرد که ایران در قدرت نظامی و تکنولوژی‌های نوین جلوتر از غرب است.
 
وی ‌موفقیت ایران اسلامی در هدایت هواپیمای جاسوسی آمریکا را توفیق بزرگی دانست و افزود: نیروهای مسلح ایران اسلامی با اقتدار و صلابت قدرت پوشالی آمریکا را درهم شکستند.
 
خطیب جمعه اردبیل تصریح کرد: دلاورمردان ایران اسلامی با ساقط کردن پهپاد قدرت خارق العاده معنوی و علمی ایران را به جهانیان ثابت کردند و با این کار آبروی آمریکا را بردند.
 
وی با بیان اینکه شکار هواپیمای جاسوسی آمریکا نشانگر قدرت علمی ایران است، افزود: سرنگونی این هواپیما به همه ثابت کرد که ایران  در جنگ تمام عیار فناوری‌های جدید نیز از غرب عقب نمانده است.
 
حجت الاسلام سید حسن عاملی ایمان، خودباوری و فرهنگ عاشورایی را از راه های موثر در مقابله با تحریم‌های دشمنان دانست و گفت: ملت ایران با تاسی از سرور و سالار شهیدان امام حسین، هرگز زیر بار ذلت نخواهد رفت.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در ادامه از عزاداری شایسته مردم اردبیل در تاسوعا و عاشورای حسینی قدردانی کرد و گفت: گریه و اشک برای سیدالشهدا ذخیره و اندوخته ای ارزشمند برای جهان آخرت است لذا همه ما باید با شناخت افکار و اندیشه‌های آرمانی امام حسین (ع) در مقابل تمام زور گویی های غرب بایستیم و به منطق کربلا  که ذلت‌ناپذیری است جامه عمل بپوشانیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار