فراخوان هفدهمين جشنواره قرآن دانشجويان علوم پزشكي به 50 دانشگاه ارسال شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۷۲۱
رئيس مركز قرآن وعترت وزارت بهداشت:

فراخوان هفدهمين جشنواره قرآن دانشجويان علوم پزشكي به 50 دانشگاه ارسال شده است

رئيس مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: فراخوان هفدهمين جشنواره قرآن دانشجويان علوم پزشكي به پنجاه دانشگاه كشور ارسال شده است كه تا پايان دي‌ماه مي توانند آثار خود را ارسال كنند. 
رحیم قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، با بیان این مطلب گفت: یکی از موضوعات هفدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کشور و شانزدهمین جشنواره اساتید و کارکنان، بخشي پژوهشی با محور قرآن و سلامت بوده که تا اواخر دی‌ماه امکان ارسال مقاله وجود دارد.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به فعالیت‌های کمیته قرآن‌پژوهی و طب در وزارت بهداشت و برگزاری کنگره‌های مرتبط در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، افزود: بحث قرائت و حفظ، مخاطبان خاص خود را دارد و این مرکز برای اینکه سایر دانشجویان را در زمینه قرآن تحت پوشش قرار دهد، سلسه کنگره‌های قرآن‌پژوهی و طب را برگزار می‌کند.

وي تأکید کرد: البته فعالیت در این موارد نیازمند دریافت بازخورد است و این مرکز نشست‌هایی با مسئولان و کارشناسان قرآنی دانشگاه‌ها داشته و این ایده و رشته‌ها پذیرفته شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود در این زمینه‌ها آثار خوبی به وجود آید.

قربانی در پایان خاطرنشان کرد: این جشنواره در کل دانشگاه‌های علوم پزشکی که حدود پنجاه دانشگاه است، اعلام فراخوان عمومی کرده و داوری در خصوص این آثار در مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت انجام می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار