کد خبر:۱۶۰۹۳۶
ساختمان مستقل دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد هرمزگان ساخته میشود
رئیس دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هرمزگان از ساخت ساختمان مستقل این واحد دانشگاهی در اطراف شهر بندرعباس خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، صمد حمزهیی روز گذشته در نشست خبری از ساخت و راه اندازی ساختمان مستقل دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هرمزگان خبر داد و گفت: این دانشگاه که از مهرماه 89 فعالیت خود را در هرمزگان آغاز كرده به صورت اجاره ای بوده است.
وی تعداد رشته های این واحد دانشگاهی را 21 رشته در مقطع کارشناسی ارشد عنوان کرد و اظهار داشت: این دانشگاه در مهرماه 89 با 223 دانشجو و 9 رشته، کار خود را آغاز کرد و اکنون با بیش از 1200 دانشجو بزرگترین واحد آموزش عالی تحصیلات تکمیلی استان است.
رئیس دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هرمزگان هدف از راه اندازی این واحد دانشگاهی را توسعه تحصیلات تکمیلی در راستای نیازهای منطقه برشمرد و تصريح كرد: وجود استعدادهای ناشکفته، نیاز صنایع به افراد متخصص و کارشناس، دوری این استان از پایتخت و وجود مشکلات اقتصادی و کاری برای داوطلبان ادامه تحصیل در مقاطع ارشد و دکترا، مسئولان عالی این دانشگاه را وا داشت تا با نظر مساعد در راه اندازی یک ساختمان مستقل اقدام كنند.
حمزهیی استان هرمزگان را به عنوان شریان حیاتی کشور معرفی و بيان كرد: وجود صنایع بزرگ فولاد، آلومینیوم، کشتی سازی، نفت، گاز و وجود بنادر بزرگ تجاری شهیدان رجایی و باهنر و نزدیکی این استان به منطقه صنعتی عسلویه و پارس جنوبی از دیگر نقاط قوت این استان و از دیگر دلایل راه اندازی این دانشگاه است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد بندرعباس چشم انداز پنج ساله این دانشگاه را در جذب دانشجو 5000 دانشجوی کارشناسی ارشد و 200 دانشجوی دکترا با توجه به نیاز و پتانسیل های موجود منطقه تخمین زد و خاطرنشان کرد: با راه اندازی مجتمع آموزشی این واحد، این آمار در افق 1404 به 10 هزار دانشجو و بیش از 130 رشته کارشناسی ارشد و دکتري ارتقا مي يابد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰