مسکن مهر باعث کاهش تورم و شکوفایی اقتصادی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۹۸۴
نیکزاد در گفت‌و‌گو با «خبرگزاري دانشجو»:

مسکن مهر باعث کاهش تورم و شکوفایی اقتصادی شد

وزریر راه و شهرسازی گفت: مسکن مهر در رشد مادی و معنوی مردم موثر بوده و باعث کاهش تورم، شکوفایی اقتصادی، اشتغالزایی و رضایتمندی مردم شده است.
علی نیکزاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در ساري، در حاشيه مراسم افتتاح 18 هزار و 450 واحد مسکونی که در استانداری مازندران برگزار شد، مسکن مهر را اقدام بی‌بدیل دولت دکتر احمدی‌نژاد و نمونه بارزی از خدمت بی منت و مهرورزی عنوان کرد و اظهار داشت: مسکن مهر در رشد مادی و معنوی مردم موثر بوده و باعث کاهش تورم، شکوفایی اقتصادی، اشتغالزایی و رضایتمندی مردم شده است.
 
وی با بیان اینکه مسکن مهر امید و نشاط را به میان خانواده ها برد و سبب امید در بین مردم شد، افزود: اتفاقی که مسکن مهر رقم زد، عدالت در واگذاری زمین و استفاده از تسهیلات ارزان قیمت برای افراد جامعه بود.
 
وزیر راه و شهرسازی تصريح كرد: امروز به دست توانمند رئیس جمهور، 18 هزار و 450 واحد مسکن مهر در استان مازندران افتتاح می شود.
 
نیکزاد با بیان اینکه در مازندران 62 هزار و 500 واحد طی سال‌های 89 و 90 در دست ساخت است، بيان كرد: این واحدها در شهرهای بالای 25 هزار نفر، زیر 25 هزار نفر و در مناطق روستايی و در قالب بافت های فرسوده در حال انجام است.
 
وی میزان تسهیلات ارائه شده طی دو سال گذشته برای اجرای طرح‌های مسکن مهر در این استان را 2350 میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: این تسهیلات به صورت ارزان قیمت در اختیار مردم برای اجرای طرح‌های مسکن مهر قرار گرفته است.
 
وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: بر همین اساس 14 میلیون متر مربع مسکن مهر نیز در سطح این استان در دست ساخت است و 200 هزار نفر نیز در قالب اجرای طرح مسکن مهر مشغول به کار هستند.
 
نیکزاد با اشاره به افتتاح 18 هزار و 450 واحد مسکن مهر با حضور رئیس جمهور در مازندران گفت: این واحدها با سرمایه‌گذاری 2.8 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.
 
وي تصریح کرد: بسیار خرسنديم که با اهداي کلید اين واحدها به مردم استان توسط رئیس جمهور، موجب خوشحالی آنان شديم.
 
لازم به ذکر است، در این مراسم به صورت نمادین 408 واحد مسکونی مسکن مهر در شهرستان بابلسر افتتاح و کلید دو واحد به صاحبان آنها تحویل شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار