کنگره ملی جراحان مغز و اعصاب ایران در مازندران برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۹۸۵
29 آذرماه جاري؛

کنگره ملی جراحان مغز و اعصاب ایران در مازندران برگزار می‌شود

 کنگره ملی جراحان مغز و اعصاب ایران 29 آذرماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دکتر آرمان رکان، دبیر عملی کنگره ملی جراحان مغز و اعصاب ایران روز گذشته در جمع خبرنگاران در مازندران گفت: ۱۵۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ملی جراحان مغز و اعصاب مازندران ارسال شده است.
 
وي با اشاره به اینکه این همایش سه روز در روزهای ۲۹، ۳۰ آذرماه و یکم دی‌ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می‌شود، افزود: از مقالات ارسالی ۴۰ مقاله به صورت سخنرانی و ۵۰ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه شده است.
 
دبیر عملی کنگره ملی جراحان مغز و اعصاب ایران با بیان اینکه از ميان مقالات ارسالی ۹۰ مقاله ارائه می‌شود، تصريح كرد: نبود زمان و فضا موجب شده است که از ميان ۱۵۰ مقاله ۹۰ مقاله به صورت پوستر و سخنرانی ارائه شود.
 
رکان با اشاره به اینکه در این کنگره مباحث جراحی شامل ضربه‌های وارده به مغز و نخاع، درمان‌های جدید مغز و اعصاب و استفاده از شیوه‌های جدید در جراحی‌های مغز و اعصاب بررسی می‌شود، بيان داشت: استفاده کاربردی از مقالاتی که در این همایش ارائه می‌شود از اهداف برگزار کنندگان این کنگره است.
 
وی با اشاره به اینکه از رئیس جراحان مغز و اعصاب ایران نیز برای این همایش دعوت شده است، ادامه داد: دعوت از تمام جراحان مربوط به بخش مغز و اعصاب، رشته‌های مرتبط، گوش، حلق، بینی، بیهوشی و ارتوپدی برای این همایش دعوت شده است.
 
دبیر عملی کنگره ملی جراحان مغز و اعصاب ایران با تاکید بر اینکه این کنگره کاربرد بازآموزی برای رشته‌های مختلف جراحی را دارد، گفت: به روز کردن اطلاعات علمی جراحان مغز و اعصاب که به صورت جزیره‌ای کار می‌کنند از دیگر برنامه‌ها و اهداف برای این کنگره تعریف شده است.
 
رکان از فعالیت حدود ۲۰ جراح مغز و اعصاب در مازندران خبر داد و اظهار داشت: مازندران از نظر تعداد جراحان مغز و اعصاب در کشور جزء استان‌های برتر است.
 
وي در ادامه بیشترین آسیب‌های وارده به مغز در استان را حوادث ترافیکی و سقوط از ارتفاع برشمرد و ادامه داد: خونریزی‌های مغزی، شکستگی جمجمه، ستون فقرات، آسیب‌های اندام‌های حرکتی، تومورهای مغزی و عروقی شایع‌ترین حوادثی است که منجر به جراحی مغز و اعصاب می‌شود.
 
دبیر عملی کنگره ملی جراحان مغز و اعصاب ایران با اشاره به اینکه مازندران یک استان توریستی است و از نظر حوادث ترافیکی و حوادث جزء استان‌های حادثه‌خیز کشور به مشار مي ايد، در مورد آمار حوادثی که منجر به جراحی‌های مغز و اعصاب می‌شود، خاطر نشان کرد: آمار صحیحی از وضعت سلامت و بیماری‌ها در کشور وجود ندارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار