چاپ بیستم سه‌گانه شعری فاضل نظری در راه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۱۴۰۸

چاپ بیستم سه‌گانه شعری فاضل نظری در راه است

مجموعه غزل‌های فاضل نظری در قالب سه‌گانه شعری «آن‌ها»، «گریه‌های امپراتور »و «اقلیت» به چاپ بیستم رسید.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، بعد از گذشت حدود 3 سال از انتشار این سه دفتر شعر که از کتاب‌های نقره‌ای سوره مهر هستند، این سه‌گانه، برای بیستمین بار منتشر می‌شود.

دفتر شعری «گریه‌های امپراتور» عنوان اولین مجموعه نظری، مجموعه 38 سروده از شاعر است. «اقلیت»، دومین دفتر شعر نظری، شامل 38 سروده در یک دفتر از این سه‌گانه است که با شعر «عشق» آغاز می‌شود.
 
مجموعه غزل‌‎های «آن‌ها» هم به عنوان سومین دفتر شامل 51 غزل است که در نهمین دوره کتاب فصل در بهار 88، در بخش شعر به عنوان اثر ممتاز و برتر معرفی شد. نظری در ابتدای این دفتر آورده:« در روزگاه شما آن‌هایی است. خود را با آنها همراه کنید. آن‌هایی که چون ابر می‌گذرند.»
 
نظری پیشتر در مورد قالب اشعارش اظهار داشته است: سعی کرده‌ام روایت تازه‌ای از غزل کهن فارسی داشته و تصویر واقعی غزل را به مفهوم واقعی نشان دهم. غزل در دوره‌های گذشته فراز و نشیب‌های بسیاری را پشت سر گذاشته و آن‌چه بر ذهن جوان‌ها نقش بسته اغلب توجه به پیکره و فرم غزل بوده که جدا از کل غزل نیست.
 
نظری به گفته خودش، در این مجموعه سعی کرده روح غزل را حاکم و غزلیات را از شعبده بازی‌ها و کارهای محیرالعقول که باعث دوری شعر از حقیقت می‌شود، دور نگه دارد.
 
بیستمین چاپ سه گانه فاضل نظری تولید مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری است که از سوی انتشارات سوره مهر با شمارگان 2 هزار و 500 جلد و با قیمت یک دوره 7 هزار و 900 تومان در اختیار علاقه‌مندان شعر می‌گیرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار