کد خبر:۱۶۱۷۳۱
وزير ارشاد:
دستيابي به هواپیمای جاسوسی ضرب شست ایران به آمريكا بود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به دستيابي هواپیمای جاسوسی آمریکا، آن را ضرب شست و نشان قدرت و توان فرزندان ایران عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، سید محمد حسینی ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه و هنرمندان استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تاثیر گذاری فرهنگ ایرانی – اسلامی و انقلاب اسلامی ایران در منطقه و جهان بیان داشت: ما در هر جایی که حضور پیدا می کنیم با صدای بلند فریاد می زنیم که تحولات اخیر منطقه و بیداری اسلامی متأثر از انقلاب اسلامی ایران، فریاد امام (ره)، هدایت مقام معظم رهبری و حضور مردم در صحنه بوده است.
وي به واقعه هواپیمای جاسوسی اخیر آمریکا اشاره کرد و گفت: واقعه هواپیمای جاسوسی ضرب شست و نشان قدرت و توان فرزندان ایران بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاثیر گذاری انقلاب را نتیجه فرهنگ فداکاری، گذشت و شهادت طلبی عنوان کرد و گفت: باید دائماً بر فرهنگ غنی اسلامی خود تاکید کنیم.
حسيني افزود: فرهنگ ما چیزی کم ندارد که دست گدایی جلو دیگران دراز کنیم؛ فرهنگ غنی ما دیگران را نیز تغذیعه می کند.
وي در ادامه بیان داشت: بعد از پیروزي انقلاب اسلامی ایران، شاهد حرکت جدید فرهنگی در جهان بودیم که بیش از پیش ما را به فرهنگ غنی اسلامی نیازمند می کند و این رسالتی بر دوش تک تک ماست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حضور حماسی مردم ایران در 9 دی روز بصیرت و میثاق با ولایت تصریح کرد: فرامین اخیر مقام معظم رهبری در مورد 9 دی باید نصب العین همه هنرمندان باشد که ما نیاز به کارهای بیشتری داریم.
حسيني با اشاره به کمبود فضاهای فرهنگی و هنری در کهگیلویه و بویراحمد تاكيد كرد: افتخار این دولت و نظام اسلامی در این است که توجه به استان های محروم و کمتر توسعه یافته بیشتر است.
وی از اعزام به خارج هنرمندان برای آشنایی با فعالیت های هنری سایر کشور ها، تخصیص بیش از دو میلیارد تومان برای تالار مرکزی یاسوج ، تسهیل شرایط وام هنرمندان و خبرنگاران، تکمیل بیمه تامین اجتماعی را از جمله فعالیت های این وزارت خانه در استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰