یادوراه شهدای هشت شهید دانشجوی دانشگاه مازندران برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۲۲۲۷
فردا،

یادوراه شهدای هشت شهید دانشجوی دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

 مراسم یادواره شهدای هشت شهید دانشگاه مازندران و دومین سالگرد تدفین شهدای گمنام در دانشگاه مازندران برگزار می شود.
 ابراهیم قلی پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، گفت: مراسم یادواره شهدای هشت شهید دانشگاه مازندران و دومین سالگرد تدفین شهدای گمنام دوشنبه هفته جاری بعد از نماز مغرب و اعشا در دانشگاه مازندران برگزار می شود.
 
وی با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم از یک حقیقت بزرگ پرده برداشت و فرمود: «این دنیا آزمایشگاه است نه آسایشگاه و شما برای امتحان آمدید نه راحتی و آسایش» اظهار داشت: آزمون شهید، قربانی شدن است، قطره قطره آب شدن است تا اجتماع زنده بماند و شهیدان راه حقیقت مورد سخت ترین و دشوار ترین آزمون ها و آزمایشات قرار گرفتند و از آن سرافراز و پیروز بیرون آمدند؛ بنا بر این خداوند بالاترین درجات را به شهدا می دهد.
 
قلی پور درجات شهدا را احیاء عند ربهم، بخشودگی تمام گناهان به محض ریخته شدن اولین قطره ی خونشان بر زمین، رسیدن به بالاترین نیکی ها که همان شهادت در راه خدا و رسیدن به مقام قرب الهی است، برشمرد.
 
وی افزود: ما در قبال خون پاک شهیدان مسئولیم و وظیفه ما پاسداری از آرمان ها و اهداف مقدس شهدا و پیروی از ولایت فقیه است.
 
 این مراسم با حضور خانواده شهید برونسی و همچنی محمدرضا ایرانمنش از جانبازان شیمیایی هشت سال دفاع مقدس برگزار می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار