هدفمندی یارانه‌ها موجب بهبودي ضریب جینی در کهگیلویه و بویراحمد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۲۷۱۰
دبیر ستاد هدفمند‌سازی یارانه‌هاي کهگیلویه و بویراحمد:

هدفمندی یارانه‌ها موجب بهبودي ضریب جینی در کهگیلویه و بویراحمد شد

دبیر ستاد هدفمندسازی یارانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد، هدفمندسازی یارانه‌ها در این استان را منجر به افزایش قدرت خرید و بهبود وضعیت ضریب جینی مردم این استان دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، كشاورز، دبیر ستاد هدفمند سازی یارانه های استان کهگیلویه و بویراحمد، صبح امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک همراهی مردم و دولت در راستای رسیدن هر چه بهتر به اجرای این طرح، به ساختار جمعیتی این استان اشاره کرد و گفت: پرداخت نقدی یارانه ها به اقشار استان کهگیلویه و بویراحمد منجر به افزایش قدرت خرید، کاهش فاصله فقیر و غنی به طور مشهود و بهبود وضعیت ضریب جینی در استان شده است.
 
وی هدف و فلسفه طرح هدفمند سازی یارانه ها در کشور را صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف دانست و بیان داشت: با عملیاتی شدن این طرح بستر مناسبی برای نهادینه کردن صرفه جویی در جامعه ایجاد شد و منابعی که تا قبل از هدفمند سازی به هدر می رفت، در سبد منابع ملی و به نفع مردم و میهنمان ذخیره شده است.
 
دبیر ستاد هدفمند سازی یارانه های استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کاهش چشمگیر مصرف انرژی ها و سایر اقلام در استان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیان داشت: نسبت به مدت مشابه سال قبل، در استان 10 درصد صرفه جویی در مصرف فرآورده های نفتی، ‌9.5 درصد گاز، 50 درصد آب روستایی، 11 درصد آب شهری و 7 درصد صرفه جويي در مصرف برق داشته ایم.
 
کشاورز به مصرف نان در استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، مصرف آرد در استان بیش از 6 هزار و 500 تن بود که در سال جاری به 3 هزار و 500 تن کاهش یافت.
 
لازم به ذكر است، 28 آذرماه سالروز اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها در جمهوری اسلامی ایران می باشد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار