سايت خودنويس،پس از اقدام جرس در بايكوت مجتبي واحدي فرصت را براي تسويه حساب قبلي با گرداننگان جرس مناسب ديد و اين سايت را «سايت خرس سبز علفي» توصيف كرد...
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ جنبش راه سبز (جرس)معتبرترین رسانه اینترنتی جنبش سبز در کنار وبگاه کلمه و از نزدیک ترین سایتهای خبری به میرحسین موسوی و مهدی کروبی است. این سایت فعالیت خود را اندکی پس از آغاز اغتشاشات انتخابات رياست جمهوری در تیر ماه ۱۳۸۸ با رهبري حلقه لندن ( اتاق فكر فتنه 88 ) شامل افرادي چون عطاالله مهاجرانی، محسن کدیور و فاطمه حقیقت جو به عنوان داعيه داران خط امام و عناصر بدنام و ضدديني چون اکبر پونز، سروش و محسن کديور شرع كرد.
اگرچه با رسوايي هاي اكبر گنجي و نظرات ضد ديني او به عنوان يكي از رهبران حلقه لندن ادعاي خط امامي بودن آنها نيز زير سوال رفت.
وابستگي مالي و سياسي به MI6
بر اساس اطلاعات منتشر شده سايت ضد انقلابي جرس که حامي اصلي موسوي و اغتشاشگران در حوادث بعد از انتخابات بود از آوريل 2010 با وساطت مهاجراني موفق شد رسما تحت حمايت سرويس امنيتي انگليس قرار گرفت و براي ادامه فعاليت هاي خود تنها در يك نوبت مبلغ250 هزار دلار از انگليسي ها هديه گرفت .
اما ولخرجي هاي گردانندگان اين سايت سبب شده تا شوراي سياستگذاري سايت جرس در طول اقدامات ضد ايراني خود بارها از طرق مختلف و با عجز و لابه از مردم ايران بخواهد كه به ادامه راه جنبش سبز كمك كنند!
تنها 2 نمونه از اخبار كذب منتشر شده در سايت جرس براي اثبات اطلاعات دروغ آنها از داخل كشور كافي است تا نشان دهد آبشخور فعالين فتنه كجاست.
آقای جرس! علیرضا رضایی فرزند احمد منم!
سایت جرس در سال 88 مدعی شد یکی از ماموران اطلاعاتی شاغل در بند امنیتی 240 زندان اوین، لیست دستنویس اسامی تعدادی از زندانیان سیاسی که در زندان اوین به سر می برند را در اختیار این رسانه قرار داده است. در این لیست، بدون استناد به مدارک و شواهد قابل اتکا، نام، نام خانوادگی و اسم پدر چندین نفر ارائه شده است که نام فردی به نام "علیرضا رضایی" فرزند احمد، نیز به عنوان یکی از زندانیان در بند به چشم می خورد.
پس از اين خبر، عليرضا رضايي در وبلاگ شخصی اش ضمن تکذیب زندانی بودن خود، نوشت: ما دیروز اعلام کردیم که از کشور خارج شدهایم و سایت جرس امروز اسم ما و پدرمان را به عنوان چهل و هفتمین اسم فاش شده و زندانی بند 240 اوین به تمام جهان اعلام کرده است!
رضایی در این مطلب تصریح کرده است: من دو ماه است که از کشور بصورت قاچاقی و از طریق کوهستان متواری شده ام و سایت جرس درباره زندانی بودن من دروغ می گوید.
دروغ تا كجا؟
همزمان با انتشار خبر سفر رهبر انقلاب به قم سايت جرس فعاليت خود را در جهت تقويت شايعات شروع كرد:
به خاطر عدم استقبال علما و مراجع سفر رهبری لغو شد ... سفر رهبری لغو نشد، اما هیچ کس به استقبال نرفت... در ابتدا برنامهریزی جهت سفری بسیار مفصل و برای اقامتی بین ۲۵ تا ۳۰ روز در قم در دست بررسی بود، ولی با استقبال بسیار سرد مراجع و علما و نیز معتمدین شهر قم زمان اقامت رهبری تا لحظه تنظیم این گزارش به یک هفته تا ۱۰ روز کاهش یافته! ... مراجع رفتند ولی مراجع غیرحکومتی نرفتند...
توهمات جرس تا آنجا ادامه پیدا کرد که حتی مدعی شد بیات زنجانی برای دیدار با رهبری تحت فشار قرار گرفته است :در پی خودداری آیت الله اسدالله بیات از دیدار با آقای خامنهای در جریان سفر به قم، معاون اداره اطلاعات قم با وی دیدار کرده و ناراحتی خود را از عدم حضور وی برای ملاقات با رهبری ابراز داشته و همزمان از او خواسته بود با رهبری ملاقات کند!
زير پايي خودي ها
وضعيت تناقض گويي و پر مدعايي جرس تا حدي به پيش مي رود كه ساير سايتهاي ضد انقلاب نيز آن را به باد انتقاد مي گيرند. در اين زمينه سایت خودنویس روز سه شنبه، 1 نوامبر 2011( 10 آبان 1390) نوشت: « جرس، سایتی که از بدو تولدش تا به امروز تا توانسته خودی و ناخودی کرده و بذر نفاق پراکنده، امروز هم قسمتهایی از نامه نوریزاد که در آن به محمد خاتمی تاخته شده را، با کمال [...] از اصل این نامه سانسور میکند! این نامه در سایت خود محمد نوریزاد آمده و شما میتوانید آن را با ورژنی که سایت جرس منتشر کرده مقایسه کنید! در ورژنی که سایت جرس درج کرده، از جمله حرفهای صریح نوریزاد در خصوص زبونی و ترس محمد خاتمی سانسور شده است!»