کد خبر:۱۶۴۴۵۹
نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی:

مدیریت رهبری و مدیریت مردم، عامل اصلی کنترل فتنه بود

نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: کادر مدیریت خارجی، ارتباطات مختلف داخل و خارج، دعوت به شورش با نامه سرگشاده هاشمی رفسنجانی و کلید زدن عنصر تقلب در انتخابات، چهار عاملی است که توانست فتنه را هدایت کند.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، قاسم تقی زاده روز گذشته با حضور در نشست خبری نمایندگان اتحادیه های دانشجویی در اداره کل تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار داشت: ما در نظام جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب تا امروز با چالش و مشکلات بسیاری روبرو بودیم و این چالش ها، ما و کشور ما را از رسیدن به اهداف انقلاب برای ایجاد دولت، حکومت و جهانی اسلامی عقب نگه داشته اند.
 
وی ادامه داد: اولین چالشها در مسیر انقلاب توسط منافقین صورت گرفت که حزب دموکرات اسلامی به جای جمهوری اسلامی بکار برده شد، چالش دیگر چالش فرهنگی در اواخر دولت میر حسین موسوی بود.
 
نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی افزود: از دیگر چالشهای پیش روی انقلاب و نظام چالش سازندگی در زمان دولت سازندگی که عدالت را وسیله ای قرار داد برای افزایش فقر در جامعه و چالش تغییرات بنیادی در دولت خاتمی و در نهایت فتنه و چالش سال 88 بود.
 
تقي زاده مدیریت رهبری و مدیریت مردم را از عوامل اصلی کنترل فتنه دانست و خاطر نشان کرد: کادر مدیریت خارجی، ارتباطات مختلف داخل و خارج، دعوت به شورش با نامه سرگشاده هاشمی رفسنجانی و کلید زدن عنصر تقلب در انتخابات، چهار عاملی است که توانست فتنه را هدایت کند و عملی سازد که در نهایت با مدیریت بی نظیر رهبری و مدیریت و حماسه مردمی کنترل شد و جلوی آن گرفته شد.
 
وی اذعان داشت: رهبر معظم انقلاب با فراخواندن کاندیداهای معترض ، روشنگری در نماز جمعه 22 خرداد، روشنگری های متعدد به مناسبت های مختلف، پیگیری رسیدگی به شکایات و برگزاری جلسه با اعضای ستادهای انتخاباتی، به آگاهی مردم افزودند و باعث حضور به هنگام، آگاهانه و مقتدرانه مردم در 9 دی ماه 88 شدند.
 
نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی در خصوص مسئله انتخابات مجلس نهم با اشاره به سخن رهبری مبنی بر اینکه دانشجو باید تحلیل سیاسی داشته باشد ولو غلط، تاکید کرد: جنبش های دانشجویی می تواننند پیشگام در مسیر انتخابات باشند، به شرط اینکه فضا برای تحلیل های سیاسی داشته باشند.
 
تقی زاده در این نشست خبری، با اشاره به برنامه های جنبش عدالتخواه دانشجویی در مقوله انتخابات گفت: جنبش های دانشجویی در یک وضعیت و حالت فرود قرار گرفته اند و نگاه های مختلفی به بحث انتخابات دارند، اما آنچه مطرح است این است که نگاه جنبش عدالتخواه دانشجویی به انتخابات، نگاهی مثبت است.
 
وی افزود: باید عملکرد تشکل ها و جنبش های دانشجویی به گونه ای باشد که در نهایت منجر به حضور افرادی کارکرده، ولایتمدار، باتجربه و متعهد در مجلس شود، این موضوع مستلزم بررسی وضعیت کسانی است که در گذشته و در حال در مجلس فعالیت داشته و دارند.
 
وی خاطر نشان کرد: توان تخصصی، فهم عمومی از مسائل کشور، سابقه شفاف، درک پیچیدگی مسائل مختلف سیاسی کشور و روابط اقتصادی شفاف با مراجع قدرت از مهمترین ویژگی های فرد اصلح است و هیچگاه نباید فرد اصلح فدای صالح مقبول شود.
 
تقی زاده در خصوص اهمیت انتخابات مجلس نهم، با اشاره به ذاتی بودن حساسیت انتخابات در ایران، تاکید کرد انتخابات مجلس نهم بسیار داغ و هیجانی خواهد بود و نگاه به انتخابات باید یک نگاه رشد محور باشد چراکه نقش آفرینی خواص حزب اللهی و مردم قطعا در آن لحاظ خواهد شد.
 
تقی زاده در پاسخ به این پرسش که آیا تشکل ها و جنبش های دانشجویی به این آگاهی رسیده اند که بتوانند ابهامات موجود در بحث انتخابات را برای مردم رفع کنند گفت: از مهمترین مسائلی که برای مردم ممکن است دربحث انتخابات بوجود بیاید این است که سره از ناسره هنوز مشخص نیست، آن هم با وجود جریان انحرافی، جبهه های مشارکت و کسانی که مواضع روشنی ندارند، اینجاست که وظیفه جنبش ها و تشکل های دانشجویی است تا بتوانند با توجه به اهداف انقلاب و شاخص هایی که در نظر گرفته شده است ویژگی های فرد اصلح را برای همه مردم بخصوص دانشجویان معرفی کنند.
 
ارائه لیستهای ساندویچی هیچگاه سبب رشد سیاسی مردم نمی شود
 
وی ضمن اشاره به برخی سخنان مقام معظم رهبری اظهار داشت: ما از ورود به نشان دادن مصادیق جلوگیری خواهیم کرد و کسب نتیبجه را به خود مردم واگذار خواهیم کرد البته احزاب و گروه ها نیز بدانند که ارائه لیستهای ساندویچی هیچگاه سبب رشد سیاسی مردم نمی شود و این خود مردم اند که پای در راه آگاهی سیاسی خواهند گذاشت.
 
نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی در این نشست در مورد مباحث بیداری اسلامی گفت: طی اظهاراتی که توسط بسیاری از متفکران بیان شده اتفاقات منطقه علاوه بر بیداری اسلامی یک بیداری انسانی نیز هست و حرف جمهوری اسلامی نیز همین است، وقتی که مفهومی به نام عدالت و ظلم ستیزی شکل می گیرد فقط در کشورهای مسلمان و عربی نیست بلکه در دل خود آمریکا نیز با عنوان جنبش ضد وال استریت این امر نمایان می شود.
 
وی همچنین اتفاقات سوریه را از جهات مختلف بررسی کرد و اظهار داشت: آن میزان آزادی به اندازه ای که همه از یک حکومت انتظار دارند در سوریه رعایت نمی شود و آزادی احزاب و گروهها در حد مطلوب نیست، بنابراین انتظار از دولت اسد، این است که به گروهها و احزاب میدان بیشتری بدهد.
 
در انتخابات طبق معیار ها و ملاک های انقلاب و رهبر به دنبال فرد اصلح هستیم
 
ادامه این نشست خبری علی کامیار نماینده دفتر تحکیم وحدت حماسه 9 دی را تجلی شعور و معرفت دینی مردم دانست و خاطر نشان کرد: این نقد بر همه تشکل ها وارد است که چرا از 9 دی صرفا به عنوان یک حماسه یاد می کنند و می گویند مردم ما در این روز بیدار شدند، در حالیکه مردم ما از همان روز اول فتنه همه چیز را دیدند و آگاهانه بررسی کردند و در روز 9 دی با حضوری چشمگیر تجلی شعور ومعرفت دینی خود را به رخ جهانیان کشاندند.
 
نماینده دفتر تحکیم وحدت گفت: چندین سال پیش مباحثی تحت عنوان وحدت حوزه و دانشگاه مطرح شد که بعد ها این مباحث منجر به تشکیل دفتر تحکیم وحدت شد، این دفتر از سال 83 به بعد شروع کرد به تغییراتی بعضا مهم در فعالیتها و ایدئولوژی خود تا امروز که توانسته است سیر مشخصی را برای فعالیت های خود طرح ریزی کند.
 
وی معتقد است در سال 88 هیچ گونه کوتاهی از سوی هیچ یک از تشکل ها و جنبش های دانشجویی صورت نگرفت، نظام نیز به هیچ عنوان سعی نداشت از مردم استفاده کند تا یک تظاهرات و یا یک واکنش دولتی بوجود بیاورد و در سوی دیگر مردم ما هستند که نسبت به باورها و اعتقاداتشان بسیار حساس اند و عامل تحریک کننده احساسات مردم همان اتفاق عادشورای 88 بود که سبب شد مردم برافروخته شوند و در 9 دی ماه همان سال شعور و معرفت دینی بالای خود را متجلی کنند.
 
علی کامیار خاطر نشان کرد: در بحث انتخابات ما طبق معیار ها و ملاک هایی که انقلاب ما و رهبر ما برای عرصه های سیاسی معرفی کرده اند بدنبال فرد اصلح می گردیم و این ویژگی ها و معیارها را نیز در اختیار سایر دانشجویان و مردم قرار می دهیم اما این موضوع دلیلی نیست که بخواهیم از کسی حمایت بکنیم.
 
وی در پایان ضمن اشاره به عملکرد مجلس هشتم گفت: همانطور که مجلس ششم را یک مجلس اصلاح طلب نمی دانیم مجلس هشتم را نیز یک مجلس اصولگرا نمی دانیم، مجلسی که رئیس آن مواضع روشنی ندارد، نمایندگان آن برای تصویب حقوق مادام العمر خود تلاش می کنند و یکشنبه سیاه راه می اندازند، به هیچ عنوان نمی تواند یک مجلس اصولگرا باشد.
 
تشکل ها همه باید مستقل باشند
 
در این نشست ابوالقاسم رحیمی نماینده جامعه اسلامی دانشجویی با اشاره به موضع گیری های مختلف خواص پس از فتنه اظهار داشت: معاندین داخلی و خارجی قصد داشتند از فتنه به نفع خود استفاده کنند و در حال استفاده از افکار مردم بودند و اغتشاشگران را جزو مردم معرفی می کردند، پس از آن عملکرد ضعیف خواص و مسئولین و نداشتن مواضع روشن و شفاف که منجر به حادثه عاشورا شد و در نهایت با حضور مردم در راهپیمایی 9 دی همه چیز به نفع ملت و رهبری ایران تمام شد.
 
وی همچنین در خصوص انتخابات پیش رو خاطر نشان کرد: تشکل ها همه باید مستقل باشند و هیچگونه حضوری از تشکل ها در احزاب نباید صورت بگیرد، تنها کاری که تشکل های دانشجویی باید انجام دهند آگاهی بخشیدن به سایر دانشجویان است.
 
نماینده جامعه اسلامی دانشجویان اذعان کرد: کشورهای دیگر در حال رصد کردن ایران اند، منتظرند ببینند در ایران چه رخ می دهد، بنابراین می طلبد که تلاشها برای آگاهی بخشیدن به جوانان بیشتر شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار