کد خبر:۱۶۴۶۵۳
نفاق جديد از ميان اصولگرايان سر درآرود
بسياري از نمايندگان اصولگرا ميپرسند كه چرا عده اي موافق عمومي شدن گزارشات فتنه 88 در مجلس نيستند؟
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، رفتارهاي متناقض يكي از نمايندگان مجلس صداي هم حزبي هايش را درآورده است.
(ع.م) كه از شروع مجلس هشتم مواضع خود پيرامون دولت و اصولگرايان چرخش 180 درجه اي داشته است، در اعتراض به قرائت گزارش حوادث فتنه سال 88 گفت: اين گزارش شخص آقاي فدايي است!
وي قبل از انتساب اين جمله به فدايي، نماينده مجلس نسبت به قرائت گزارش در صحن علني به هيئت رئيسه اعتراض كرده بود.
سخنان و رفتارهاي (ع.م) و بخصوص استعفاي وي سبب شده تا بسياري از نمايندگان اصولگرا نسبت به موضع گيري هاي مشكل دار و نيز استفاده از كلمات ناشايست وي در جلسات علني اعتراض كنند.
اين در حالي است كه برخلاف اظهارات (ع.م) مبني بر التزام به اصولگرايي و اعتقاد به گفت وگو با همه جريانهاي مختلف، عمده اخبار و مصاحبه هاي وي از نشريات و سايت هاي اصلاح طلب سر در مي آورد و وي با بيشتر رسانه هاي اصولگرا مصاحبه نمي كند.
به نظر مي رسد عدم بلوغ سياسي فرد مذكور موجب سوء استفاده رسانه هاي اصلاح طلب از وي شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰