سایت خودنویس با اشاره به سخنان کروبی که تلاش کرده تا خود را پیرو بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران معرفی کند، نوشته است: از آنجایی که ما در سیاست به جای آرمانی اندیشیدن ناچاریم عملیاتی بیاندیشیم، فعلاً ناچاریم با این رهبران بسازیم، به هر حال وقتی مامان نیست باید با زن بابا ساخت!
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ برنامه هاي جهت دار نهادهاي ضد انقلاب خارج نشين در راستاي تسخير فضاي سايبري در بازتوليد محتواي تكراري، دست به دامان سايت خودنويس شد. پس از انتشار بیلان آزادی مطبوعات در سال 2011، گروهي موسوم به «گزارشگران بدون مرز» طي يك گزارش ايران را يكي از زندان هاي جهان براي خبرنگاران معرفي كردند، درحالي كه در اصل گزارش هيچ نامي از ايران برده نشده است.
سايت خودنويس از جمله تريبون هاي ضد انقلاب است كه فعاليت خود را پس از اتمام دولت اصلاحات و فرار نيك آهنگ كوثر و چند تن از نويسندگان معلوم الحال روزنامه هاي دوره اصلاحات شروع كرد.
نيك آهنگ كوثر كيست؟
نیکآهنگ کوثر کارتونیست، روزنامهنگار و وبلاگنویس ایرانی مقیم تورنتو در کشور کاناداست. وي از جمله کاریکاتوریست هاي نشریات زنجیره ای اصلاحات از جمله روزنامه زن، آفتاب امروز، صبح امروز، بنیان، دوران امروز، حیات نو، مشارکت، نوروز و همبستگی بوده است.
سه هفته پیش از انتخابات مجلس ششم در بهمن ماه سال ۱۳۷۸به خاطر کاریکاتور موسوم به «استاد تمساح» که به تمسخر آیتالله مصباح یزدی پرداخته بود، طلاب و اساتید حوزه در قم و دیگر شهرهای مذهبی سه روز تجمع کردند که بعد از دستگیری کوثر، با پیام مقام معظم رهبري این تجمع پایان یافت. وی بعدها پس از فرارش از ایران، در کاریکاتورهایش از عنوان «تمساح» برای مصباح یزدی استفاده کردهاست.
كوثر در سال ۱۳۸۱ نامزد مستقل شورای شهر تهران شد و همراه با گروهی، ائتلاف سبز را راه انداخت. در تیر ماه ۱۳۸۲ از کشور خارج شد و از آن زمان ساکن کاناداست.
چندی بعد فرید حائرینژاد، تهیه کننده وقت در تلویزیون سی.بی.سی کانادا، فیلمی با عنوان «جنگ وبلاگنویسها» درباره نیک آهنگ کوثر و آنچه بر او گذشته ساخت. این مستند برنده جایزه جشنواره جهانی فیلم و ویدئوی کریستوفر کلمبوس در اوهایو آمریکا شد كه از جمله جشنواره هاي ضد مسلمانان است. وي در حال حاضر نویسندهٔ ثابت سایت روزآنلاین و رادیو زمانه است.
وی عضو سندیکای نیویورک تایمز بوده و کارهایش در نیویورک تایمز، واشنگتن پست، گاردین، گلوب اند میل کانادا، تورنتو استار و دیگر نشریات بینالمللی منتشر شده است.
طرفدار سكولارها
سايت خودنويس از جمله سايت هايي است كه به پشت پا زدن به همكاران خود مشهور است. از جمله شيرين كاري هاي اين سايت انتقاد به خفقان موجود در جرس و كلمه است، اما انتقاداتش شنيدني است.
خودنویس مي نويسد: «این سایتها از درج مطالب مربوط به سکولارها و اصولا کسانی که چهار چوب نظام را نه دوست دارند و نه قبول، خودداری میکند... باید از مسئولین این سایتها پرسید که آیا این کار سایت شک و گمانه زنیهای دیگران را در خصوص اینکه این سایت مستقیما از موسوي و خاتمی خط میگیرد کم میکند و یا نقش بزرگی در تشدید آن بازی میکند؟
و يا سخنان كوثر خطاب به محسن سازگارا، از طراحان رفراندوم اينترنتى كه وي را «احمد چلبى ايران» و «امين اسرائيل و آمريكا» خواند، اين درحالي است كه تمام گروه هاي ضد انقلاب خارج نشين امين آمريكا و اسرائيل هستند.
بلندگوي فتنه گران
اين سايت هم نوا با سران فتنه در ايران كوشيد تا بر تاثير شايعه هاي مطروحه بيافزايد. زهرا رهنورد، همسر میرحسین موسوی در مصاحبه با خودنويس ضمن طرح این ادعا که از اول انقلاب تحت فشار و سانسور قرار داشته، علنا روزگار حیات مبارک حضرت امام خمینی(ره) را مورد تخطئه قرار داد و به اعدام برخی عناصر وابسته به گروهک های محارب در آن زمان حمله کرد.
وي ادعا كرد: اینکه امام می گفت نگذارید انقلاب به دست نامحرمان و نااهلان بیفتد، اکنون دقیقا این اتفاق افتاده است.
جذب مخاطب با توسل به مسايل جنسي!
سايت خودنويس از هيچ گونه مطلبي براي جذب مخاطب ضد دين خود ابا ندارد. چندي پيش كه دختر نوجوان مصري براي مطرح شدن خود عكس هاي عريان خود را بر روي اينترنت منتشر كرده بود تا حدود يك ماه سوژه اصلي اين سايت برهنه شدن اين دختر بود.
جالب تر از همه تحليل هايي بود كه از اقدام اين دختر نوجوان در اين سايت مطرح شد، تحليل هاي مضحكي كه صداي اعتراض مخاطبينش را نيز بلند كرده بود.
در يكي از اين تحليل ها، نويسنده اين اقدام را نماد مبارزه مردم مصر عليه اسلام ناميده بود، اين تحليل به قدري غير واقعي بود كه يكي از مخاطبين سايت در بخش نظرات كاربران آن اين چنين نوشته بود: حالا اين دختر مصري يك كاري كرد ... اگر يك مرد اين كار رو مي كرد شما كاري به كارش نداشتيد ...
ادامه حيات به شرط تخريب
خودنويس براي حفظ حاميان غربي خود حاضر به انتشار هرگونه مطالب متناقضي در سايت خود است. اين سايت از سويي فيلتر سايت هاشمي را زير سوال مي برد و از سويي به حمايت آن پيرامون قضاياي فتنه 88 مي پردازد.
همچنين در رابطه با انتخابات دور نهم مجلس شوراي اسلامي اين سايت ابتدا از مواضع خاتمي حمايت كرد، در حالي كه او تحريم را رد كرده بود، اما اكنون تابش، خواهرزاده خاتمي را به دليل ثبت نام براي انتخابات تمسخر مي كند و مي گويد: «ما که آخر هم متوجه نشدیم حلالزاده به داییاش میرود یا نمیرود؟ اما فهمیدیم که وقتی مزه نمایندگی مجلس زیر زبان کسی رفت دیگر به این سادگیها و حتی با بیل مکانیکی هم نمیتوان طرف را از قدرت ولو به اندازه یک تُکپا دور کرد و انتخابات که فرا برسد آدم دیگر دایی و عمه سرش نمیشود. حالا حکایت خواهرزاده خاتمی است ...گفتند مشارکت نمیکنند و شرکت نمیکنند، اما طرف رفت ثبت نام کرد براي انتخابات مجلس!»