پذيره نويسي 45 دقيقه اي بورس انرژي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۵۰۱۶

پذيره نويسي 45 دقيقه اي بورس انرژي

پذیره‌نویسی عمومی شرکت‌ در شرف تاسیس بورس انرژی که صبح امروز آغاز شد، با استقبال گسترده و غیر منتظره مردم، در کمتر از 45 دقیقه به پایان رسید .
به گزارش خبرنگار اقتصادي «خبرگزاري دانشجو»، پذیره نویسی عمومی شرکت 20 میلیارد تومانی در شرف تاسیس بورس انرژی كه از صبح امروز در 46 شعبه منتخب بانک ملی ایران آغازشده بود با استقبال كم نظير خريداران مواجه شد.

در این پذیره نویسی عمومی به منظور مشارکت بیشتر سرمایه گذاران، هر شخص حقیقی و حقوقی حداکثر می توانست 7500 سهم معادل 7 میلیون و 500 ریال از سهام این شرکت را خریداری کند.
 
تشکیل، سازماندهی و اداره بورس انرژی به صورت متشکل، سازمان‌یافته و خود انتظام به منظور انجام معاملات کالاهای پذیرفته ‌شده و اوراق بهادار مبتنی بر کالای پذیرفته‌شده، توسط اشخاص ایرانی و غیر ایرانی مطابق قانون و مقررات، پذیرش کالاها و اوراق بهادار مبتنی بر آن مطابق قانون و مقررات و تعیین شرایط عضویت برای گروه‌های مختلف از اعضا، پذیرش متقاضیان عضویت، وضع و اجرای ضوابط حرفه‌ای و انضباطی برای اعضا، تعیین وظایف و مسؤولیت‌های اعضا، نظارت بر فعالیت آنها و تنظیم روابط بین آنها مطابق قانون و مقررات از مهم ترین موضوع فعالیت بورس انرژی اعلام شده است.

بنا به گفته مسئولان بورس هدف از تاسیس بورس انرژی ‌کارامد نبودن بنگاه‌ها در تولید و ارائه خدمات ، پاسخگویی به تغییرات اقتصادی و تکنولوژیک و نیاز به جذب سرمایه‌های خصوصی در توسعه صنعت و فن آوری، رفع انحصار، ارائه خدمات متفاوت به مشتریان با نیازهای متفاوت و ایجاد رقابت، تأمین مالی کوتاه‌مدت برای صنایع برق، نفت و سایر حاملان انرژی، کشف روزانه قیمت حاملان انرژی، خرید و فروش انرژی، تأمین انرژی برای توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان، پوشش ریسک، شفافیت معاملاتی، تسهیل در تبادلات انرژی و کاهش هزینه‌های مبادلاتی است .

در همين ارتباط رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: نخستین معاملات بورس انرژی تا پایان امسال انجام خواهد شد و در حال تدارک نرم افزار آن هستیم.

صالح آبادی افزود: در بورس انرژی شرکت های توزیع برق می توانند ظرفیت مازاد خود را معامله کنند.
 
وی تاکید کرد: در بورس انرژی امکان خوبی برای صادرات برق نیز وجود دارد گرچه در حال نیز صادرات برق به کشورهای همسایه انجام می شود ولی با استفاده از بورس انرژی و میزان عرضه و تقاضا قیمت برق در زمان اوج مصرف فصول مختلف سال مشخص خواهد شد و برنامه ریزی می کنیم صادرات برق از طریق بورس انرژی در سال آینده انجام شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار