آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۵۱۹۸

امضای قرارداد 182 میلیون دلاری برای توسعه پارس جنوبی

قرارداد طرح توسعه میدان نفتی و مطالعه و پایش عملکرد میدان گازی پارس جنوبی امضا شد.  
به گزارش گروه اقتصادي «خبرگزاري دانشجو»، هدف از امضای این قرارداد که با حضور رستم قاسمی، وزیر نفت، صورت گرفت، بهبود و افزایش تولید از مخزن، بین " شرکت نفت و گاز پارس " و " پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز " است .

همچنین قرارداد حفاری 2 حلقه چاه توصیفی - توسعه ای و ارزیابی توان تولید لایه های نفتی میدان پارس جنوبی نیز بین شرکت نفت و گاز پارس و شرکت گلوبال پتروتک امضا شد .

ارزش این قرارداد ، 182 میلیون دلار است .

برآوردها نشان می دهد لایه نفتی پارس جنوبی ، هفت و نیم میلیارد بشکه نفت درجا دارد که در حال حاضر، امکان برداشت 10 درصد از این نفت، به مقدار 750 میلیون بشکه وجود دارد .

ایران و قطر در قبال این میدان، سهیم هستند و کشور قطر با توجه به شیب بستر منطقه، روزانه تا سیصد هزار بشکه نفت برداشت می کند .

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، پیش از این درباره " طرح تحقیقاتی بهبود تولید با کاربرد فناوری های لازم در افزایش تولید صیانتی از میدان پارس جنوبی " گفته بود: با توجه به مشترک بودن میدان پارس جنوبی، این طرح با هدف رسیدن به تولید بهینه گاز و میعانات گازی، ارتقای روش های پیش بینی عملکرد مخزن و برنامه ریزی و بهینه سازی تولید و افزایش ضریب بازیافت گاز و میعانات برنامه ریزی شده است .

به گفته عمادی، تفاهمنامه طرح تحقیقاتی بهبود تولید با کاربرد فناوری های لازم در افزایش تولید صیانتی از میدان پارس جنوبی در یک برنامه زمانی پنج ساله ( و در صورت لزوم قابل تمدید ) میان شرکت نفت و گاز پارس و پژوهشکده ازدیاد و برداشت از مخازن نفت و گاز امضا خواهد شد .

وی درباره ساختار اجرایی " طرح تحقیقاتی بهبود تولید با کاربرد فناوری های لازم در افزایش تولید صیانتی از میدان پارس جنوبی " گفته بود: کمیته راهبردی ، برای سیاست گذاری و جهت دهی به فعالیت های پژوهشی در این حوزه، همچنین تصویب طرح های تایید شده در کمیته تخصصی است .

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، تصریح کرده بود: کمیته راهبری متشکل از کارشناسان و مدیران ارشد شرکت نفت و گاز پارس و پژوهش و فناوری شرکت نفت ملی نفت ایران و در صورت لزوم دیگر مراکز پژوهش و فناوری کشور تشکیل می شود .
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار